PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fendt 415 ve Fendt 714 arasında hangisini seçersiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="önder çifçi" data-source="post: 62869" data-attributes="member: 400"><p><strong>Ynt: Fendt 415 ve Fendt 714 arasında hangisini seçersiniz?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>sevgili hocam;</p><p>düşüncelerinize saygı duyarım....şimdi yorumu isteyen arkadaşım altına not düşmüş..fiyatına hiç bakmıyosun amaaa....</p><p></p><p>geçen bir arkadaş.. ' ' TARLA SÜRERKEN BELLİ HIZLAR VAR,,BİLMEM KAÇIN KAÇI KAÇI KAÇI,KULLANILIYOR.ŞİMDİ NE GEREK VAR VARİOYA.BENİM İŞİMİ BUDA GÖRÜYOR!!!!! ' ' ' ' mantığı olduğu sürece bu işler böyle olmak zorunda.ak arkadaşa verdiğim cevabımda belirttim.saadece motor gücü değil..iki makine arasındaki fark diye...tabiiki 700 serisi daha ağır,ve oturaklı,daha ağır işlerin makinası,400 ün zaptederken zorlandığı şartlarda 700 aynı ekipmanı daha rahat kontrol eder,daha verimli iş üretir.buraya kadar hemfikiriz...ama fiyatı işin içine sokulunca??nasıl olucak..</p><p>her işi tek tipte bir makina yapabilseydi...ne gerek vardı onlarca modele diyorumm..selamlarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="önder çifçi, post: 62869, member: 400"] [b]Ynt: Fendt 415 ve Fendt 714 arasında hangisini seçersiniz?[/b] sevgili hocam; düşüncelerinize saygı duyarım....şimdi yorumu isteyen arkadaşım altına not düşmüş..fiyatına hiç bakmıyosun amaaa.... geçen bir arkadaş.. ' ' TARLA SÜRERKEN BELLİ HIZLAR VAR,,BİLMEM KAÇIN KAÇI KAÇI KAÇI,KULLANILIYOR.ŞİMDİ NE GEREK VAR VARİOYA.BENİM İŞİMİ BUDA GÖRÜYOR!!!!! ' ' ' ' mantığı olduğu sürece bu işler böyle olmak zorunda.ak arkadaşa verdiğim cevabımda belirttim.saadece motor gücü değil..iki makine arasındaki fark diye...tabiiki 700 serisi daha ağır,ve oturaklı,daha ağır işlerin makinası,400 ün zaptederken zorlandığı şartlarda 700 aynı ekipmanı daha rahat kontrol eder,daha verimli iş üretir.buraya kadar hemfikiriz...ama fiyatı işin içine sokulunca??nasıl olucak.. her işi tek tipte bir makina yapabilseydi...ne gerek vardı onlarca modele diyorumm..selamlarımla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fendt 415 ve Fendt 714 arasında hangisini seçersiniz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt