PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fendt 415 ve Fendt 714 arasında hangisini seçersiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="önder çifçi" data-source="post: 62926" data-attributes="member: 400"><p><strong>Ynt: Fendt 415 ve Fendt 714 arasında hangisini seçersiniz?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>sayın ozan kardeşim;</p><p>yazdıklarınızdan ilim ve irfan sahibi olduğunuzu hissediyorum.yorumlarınıza teşekkürler.ben teknik bir insanım,mekanikten öte elektronik,hidrolik,pnomatik bilgim dahilinde hiçbir markanın fanatiği değil,teknoloji aşığıyım.beni makinaların markası,modeli değil,işlevselliği ve dayanıklılığıyla beraber çalışma mantığı cezbetmekte..şu anda bu makinaların içinde en yüksek teknolojiyi kullanan bir markanın servis sorumluluğunu taşıyorum.profosyenelcede diğer markaların makinalarına hizmet vermeye çalışıyorum.ana uğraşımda bu makinaların çözülemeyen elektronik sistemlerinin onarımı.</p><p>dolayısı ile birçok makinanın servislerinin ellemekten korktuğu yerlerinde gezerim.kimsenin el sürmediği yerlerine ellerimi sokarım.dolayısıyle ben bu makinaları dış görünüş olarak değil,iç organlarıyla tanırım.burada bazı karşılaştırmalarda bulunduğumda marka uşaklığı.markanın kölesi,fanatiği gibi abuk subuk sıfatlarla ithamlarla yüz yüze geldim.benim için çokta önemli değil,biraz gün gördüm,gönül gezdirdim.araştırmayı seven,yenilikleri takip etmeye çalışan bir yapım var.dolayısıyle şu anda yaşadığımız ortamda en teknolojik makina bana göre bu belki yarın başka bir firma daha farklı daha mantıklı,daha işlevsel bir makina üretecek.onuda kabulleneceğiz.amaşimdilik bununla yetinmek zorundayız..zorundayız çünki 30 yıllık turbo clutch daha yeni diğer firmalarda görülmeye başlandı.vario 1996 da üretildi...hala daha başkalarında yok.kısa bir süredede olamıyacak gibime geliyor..bide üretim tesislerini gezip oradaki teknolojileri gördükten sonra hayran olmamak elde değil.hani nasıl bazı sağlık kuruluşlarından adım attığınızda insan kendi kendine diyorki ' İNSAN BURADA ÖLMEZ ' . işte aynen öyle..bu makinalar kolay kolay demode olmazz,her adımda ayrı bir kalite,her adımda ayrı bir gurur...sevgi ve selamlarımla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="önder çifçi, post: 62926, member: 400"] [b]Ynt: Fendt 415 ve Fendt 714 arasında hangisini seçersiniz?[/b] sayın ozan kardeşim; yazdıklarınızdan ilim ve irfan sahibi olduğunuzu hissediyorum.yorumlarınıza teşekkürler.ben teknik bir insanım,mekanikten öte elektronik,hidrolik,pnomatik bilgim dahilinde hiçbir markanın fanatiği değil,teknoloji aşığıyım.beni makinaların markası,modeli değil,işlevselliği ve dayanıklılığıyla beraber çalışma mantığı cezbetmekte..şu anda bu makinaların içinde en yüksek teknolojiyi kullanan bir markanın servis sorumluluğunu taşıyorum.profosyenelcede diğer markaların makinalarına hizmet vermeye çalışıyorum.ana uğraşımda bu makinaların çözülemeyen elektronik sistemlerinin onarımı. dolayısı ile birçok makinanın servislerinin ellemekten korktuğu yerlerinde gezerim.kimsenin el sürmediği yerlerine ellerimi sokarım.dolayısıyle ben bu makinaları dış görünüş olarak değil,iç organlarıyla tanırım.burada bazı karşılaştırmalarda bulunduğumda marka uşaklığı.markanın kölesi,fanatiği gibi abuk subuk sıfatlarla ithamlarla yüz yüze geldim.benim için çokta önemli değil,biraz gün gördüm,gönül gezdirdim.araştırmayı seven,yenilikleri takip etmeye çalışan bir yapım var.dolayısıyle şu anda yaşadığımız ortamda en teknolojik makina bana göre bu belki yarın başka bir firma daha farklı daha mantıklı,daha işlevsel bir makina üretecek.onuda kabulleneceğiz.amaşimdilik bununla yetinmek zorundayız..zorundayız çünki 30 yıllık turbo clutch daha yeni diğer firmalarda görülmeye başlandı.vario 1996 da üretildi...hala daha başkalarında yok.kısa bir süredede olamıyacak gibime geliyor..bide üretim tesislerini gezip oradaki teknolojileri gördükten sonra hayran olmamak elde değil.hani nasıl bazı sağlık kuruluşlarından adım attığınızda insan kendi kendine diyorki ' İNSAN BURADA ÖLMEZ ' . işte aynen öyle..bu makinalar kolay kolay demode olmazz,her adımda ayrı bir kalite,her adımda ayrı bir gurur...sevgi ve selamlarımla... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fendt 415 ve Fendt 714 arasında hangisini seçersiniz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt