PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Holland" data-source="post: 170848" data-attributes="member: 4872"><p><strong>Ynt: FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>'Değil siz başkası da bir şey anlamaz herhalde' nasıl bir ifadedir ?</p><p>Ne sanıyosunuz siz kendinizi, orda gösterileni, anlatılanı siz anlamamış olabilirsiniz ama belki onu izleyen başkaları anlayabilir, herkesin kapasitesi sizinki kadar olacak diye bi kaide yok. Siz onu yayınlayın biz gerekirse yüz kez izler anlamaya çalışırız.</p><p>Demek istediğinizi tuhaf konuşma şekliniz yüzünden pek anlayamadım, karıştırmışsınız her şeyi birbirine.</p><p>Klavyenizi alter egonuzdan kurtarıp kendi benliğinizle bişeyler yazarsanız galiba daha iyi anlaşabiliriz. Bırakın bu kendinizce köylü konuşma şekli ile dalga geçme ayaklarını. </p><p></p><p>Verdiğiniz linkleri tıkladım okudum, konuya tüm yazılanları okudum ama malesef iddianıza elle tutulur bir kanıt verememişsiniz ve ben sadece o kanıtı göstermenizi istedim, ama siz yine alakasız şeylerle laf kalabalığı yapıp konuyu dağıtmışsınız.</p><p></p><p>Ayrıca şunu söyleyeyim, ben bende şu var bu var diye boşboğazlık yapana değil, bunda şu vardır bu yoktur ve görüntüsü şekli şemali de budur diyene inanırım, istediğime inanmak işime gelmeyene inanmamak gibi bi durum burda söz konusu olamaz, alman dişlisiz sanzıman yaptıysa bundan banane bu neden benim işime gelmesin ve inanmak istemeyeyim bunu da anlamış değilim.</p><p>Devlet sırrından da öte dökümanlarınızla size mutluluklar dilerim Erkan bey.</p><p>Umarım alaman müendizler onların sizde olduğunu öğrenmezler.</p><p>...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Holland, post: 170848, member: 4872"] [b]Ynt: FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON[/b] 'Değil siz başkası da bir şey anlamaz herhalde' nasıl bir ifadedir ? Ne sanıyosunuz siz kendinizi, orda gösterileni, anlatılanı siz anlamamış olabilirsiniz ama belki onu izleyen başkaları anlayabilir, herkesin kapasitesi sizinki kadar olacak diye bi kaide yok. Siz onu yayınlayın biz gerekirse yüz kez izler anlamaya çalışırız. Demek istediğinizi tuhaf konuşma şekliniz yüzünden pek anlayamadım, karıştırmışsınız her şeyi birbirine. Klavyenizi alter egonuzdan kurtarıp kendi benliğinizle bişeyler yazarsanız galiba daha iyi anlaşabiliriz. Bırakın bu kendinizce köylü konuşma şekli ile dalga geçme ayaklarını. Verdiğiniz linkleri tıkladım okudum, konuya tüm yazılanları okudum ama malesef iddianıza elle tutulur bir kanıt verememişsiniz ve ben sadece o kanıtı göstermenizi istedim, ama siz yine alakasız şeylerle laf kalabalığı yapıp konuyu dağıtmışsınız. Ayrıca şunu söyleyeyim, ben bende şu var bu var diye boşboğazlık yapana değil, bunda şu vardır bu yoktur ve görüntüsü şekli şemali de budur diyene inanırım, istediğime inanmak işime gelmeyene inanmamak gibi bi durum burda söz konusu olamaz, alman dişlisiz sanzıman yaptıysa bundan banane bu neden benim işime gelmesin ve inanmak istemeyeyim bunu da anlamış değilim. Devlet sırrından da öte dökümanlarınızla size mutluluklar dilerim Erkan bey. Umarım alaman müendizler onların sizde olduğunu öğrenmezler. ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt