PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="insomnia" data-source="post: 170858" data-attributes="member: 491"><p><strong>Ynt: FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Değil siz başkası da bir şey anlamaz herhalde' nasıl bir ifadedir ?==== nasıl sana yazayım da anla biraz herkez her kürekten herşeyden anlasa bu dünyada yaşayan değil insan canlı kalmaz heralde bugüne değin bu konuda yazdık çizdik konu en son yahu bu fenotçular diye devam edicek arkadaşım dolaylı yoldan değilde bide düz bi mantıkla yazayım bari ben mekanik okumadım mühendis olmadım VARIO denen ... da ben yapmadım ama neyaptım biliyomusun bu işte teknik ve teorik olarak EN YETKİLİ VE ETKİLİ VE SİZE BU KONUDA EN DOĞRUYU ANLATABİLECEK KİŞİLERDEN BU İŞİ SORUP ÖĞRENDİK sonrasında iki kalem bişey yazmak istedik ne kötü etmişik meğerse ben bunları yazarken bu işin bilenine değilde belkide uyduranına danışsaydım belki dahada iyi olacaktı iki bişey üğrenevecedik şu var herkezin klavye ve konuşma tarzı vardır sizki ola olurya düz mantık klavyesi yazısı cetvel tutuşu farklı diye buadam heral uzaylı gözüyle bakmayın yazısından önce bakem yazının içinde neyazmış neler çıkartılmış bide onlara bakmayı deneyim ama kanaat tabi yine siz yine değerli meclis üyelerinin 2 tanede koca bi link verdim TEKRAR EDİYORUM BU İŞİ USTASINDAN BİDE OKUYUM ÜĞRENEVESİNİZ DİYE kimden TABİKİ USTASINDAN ama olmadı olmadı çokta önemli değil zaten isterseniz artık bu sapansarmasına dönmeden biryerde bitirelim kim göylü galivari kim şehiriçinden bunladan bahsediveren</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insomnia, post: 170858, member: 491"] [b]Ynt: FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON[/b] Değil siz başkası da bir şey anlamaz herhalde' nasıl bir ifadedir ?==== nasıl sana yazayım da anla biraz herkez her kürekten herşeyden anlasa bu dünyada yaşayan değil insan canlı kalmaz heralde bugüne değin bu konuda yazdık çizdik konu en son yahu bu fenotçular diye devam edicek arkadaşım dolaylı yoldan değilde bide düz bi mantıkla yazayım bari ben mekanik okumadım mühendis olmadım VARIO denen ... da ben yapmadım ama neyaptım biliyomusun bu işte teknik ve teorik olarak EN YETKİLİ VE ETKİLİ VE SİZE BU KONUDA EN DOĞRUYU ANLATABİLECEK KİŞİLERDEN BU İŞİ SORUP ÖĞRENDİK sonrasında iki kalem bişey yazmak istedik ne kötü etmişik meğerse ben bunları yazarken bu işin bilenine değilde belkide uyduranına danışsaydım belki dahada iyi olacaktı iki bişey üğrenevecedik şu var herkezin klavye ve konuşma tarzı vardır sizki ola olurya düz mantık klavyesi yazısı cetvel tutuşu farklı diye buadam heral uzaylı gözüyle bakmayın yazısından önce bakem yazının içinde neyazmış neler çıkartılmış bide onlara bakmayı deneyim ama kanaat tabi yine siz yine değerli meclis üyelerinin 2 tanede koca bi link verdim TEKRAR EDİYORUM BU İŞİ USTASINDAN BİDE OKUYUM ÜĞRENEVESİNİZ DİYE kimden TABİKİ USTASINDAN ama olmadı olmadı çokta önemli değil zaten isterseniz artık bu sapansarmasına dönmeden biryerde bitirelim kim göylü galivari kim şehiriçinden bunladan bahsediveren [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt