PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozan_06" data-source="post: 170866" data-attributes="member: 895"><p><strong>Ynt: FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar, aslında cevap yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm bir süre, ama alanımıza girince konu biraz, dayanamadım... Konu yine dallanıp budaklanmış, dişli var mı yok mu yu aşmış...</p><p>Atilla Efe, buradan tanıdığımız, sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir mühendis abimiz, Ersan Akyazı ' da bir süredir burada çok ciddi paylaşımlar ile üyeleri bilgilendiren, gördüğüm kadarıyla yorumdan çok teknik tartışan, değerli ve genç bir mühendis arkadaşımız. Konuyu fazla gazlamaya gerek yok bence, bu konuda biraz Ersan bey ağır basıyor. (Net açıklamalarıyla)</p><p></p><p>Yanlız bir çok yeşil kuşak proje yapmış, siyah kuşak projeler ile uğraşan (yalın üretim sistemleri gibi) bir 6sigmacı olarak Erkan (insomnia) Bey ' e sormak isterim, 10000 / 1 (sanırım 1/10000 demek istiyorsun) nasıl olurda 8 sigmaya tekabül eder? ( 8 sigma nedir??? , dahası sigma nedir?) 1/10000 milyonda 100 yapar ve 6 sigma hedefleri dahilinde gayet başarısız bir orandır. 6 sigma yaklaşımında mükemmellik esas alınır ve hata oranı hedefi 3,4 ppm dir. (3,4 / 1.000.000 yani) </p><p></p><p>Lütfen daha seviyeli tartışalım ki bahsettiğiniz önceki durumlar tekrar yaşanmasın...</p><p></p><p>Teşekkürler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozan_06, post: 170866, member: 895"] [b]Ynt: FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON[/b] Arkadaşlar, aslında cevap yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm bir süre, ama alanımıza girince konu biraz, dayanamadım... Konu yine dallanıp budaklanmış, dişli var mı yok mu yu aşmış... Atilla Efe, buradan tanıdığımız, sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir mühendis abimiz, Ersan Akyazı ' da bir süredir burada çok ciddi paylaşımlar ile üyeleri bilgilendiren, gördüğüm kadarıyla yorumdan çok teknik tartışan, değerli ve genç bir mühendis arkadaşımız. Konuyu fazla gazlamaya gerek yok bence, bu konuda biraz Ersan bey ağır basıyor. (Net açıklamalarıyla) Yanlız bir çok yeşil kuşak proje yapmış, siyah kuşak projeler ile uğraşan (yalın üretim sistemleri gibi) bir 6sigmacı olarak Erkan (insomnia) Bey ' e sormak isterim, 10000 / 1 (sanırım 1/10000 demek istiyorsun) nasıl olurda 8 sigmaya tekabül eder? ( 8 sigma nedir??? , dahası sigma nedir?) 1/10000 milyonda 100 yapar ve 6 sigma hedefleri dahilinde gayet başarısız bir orandır. 6 sigma yaklaşımında mükemmellik esas alınır ve hata oranı hedefi 3,4 ppm dir. (3,4 / 1.000.000 yani) Lütfen daha seviyeli tartışalım ki bahsettiğiniz önceki durumlar tekrar yaşanmasın... Teşekkürler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt