PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 185359" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON</strong></p><p></p><p>arkadaşlar yazıların tümünü okudum.. ve dehşete kapıldım sitede nekadar gereksiz yorumlar yapılarak teknik paylaşımların arada kaybolmasına neden olan kişi var.. ve aşırı fanatiklik bide üzerine kulaktan dolma bilgiler le yorum yapan bu önemli degil ama sağlam bilgilerle yorum yapanlara karşı kulaktan dolma bilgiyle iddada bulunanları görunce acıdım.. [size=10pt]<strong>gözünüzle göremediginiz hayalinizde dahi canlandıramadıgınız baskalarından duydugunuz bilgileri nasıl savunrsunuz anlamış degilim... </strong>[/size] en azından duyarsın gözunde canlandırırsın hakkaten dogruluguna inanırsın savunursun ama oda yok hiç bi acıklaması olmayan iddalar gercekten komik.. şuanda bu yorumu yapmaktanda rahatsız oluyorum çok özel bi konuda konunun bu tur muhabetlerle bölünmesi uzamasını istemezdim ama içinden teknik bilgileri bulup okuyana kadar bastan sona okadar boş yorumları okudumki artık bu yorumu yapmak istedim.. [size=10pt]<strong>bunlar benim fikirlerim.. </strong>[/size]</p><p><span style="color: blue">[size=10pt]</span></p><p><span style="color: blue">ersan bey mekanik kısmını gercekten harika acıklamışssınız teşekkur ederim... yazılım konusunda şunu söyleyim bende bi yazılımcıyım siz sadece girdi leri verin cıktıları hayal edin ne istiyorsanız nasıl istiyorsanız hangi kurallar neler hesaplansın istiyorsanız ve cıktıları neye göre nereye verilmnesini istiyorsanız hayal edin.. bunu hayata geçirmek cok kolay...</span></p><p><span style="color: blue">şöyle söylim siz hangi motor devrinde şanzumanın nasıl davranacagını hangi hesaplamalar sonucunda ve hangi verilerle..hayal edin ve bunu bi yazılımcıya götürün size o işlemleri yapan yazılımı cok kolay yazar.. ben hiç mekanik bi alete yazılım yazmadım.. çünkü içinde birazda elektronik var o kısmını araştırmak gerekli.. ama normal verileri bi bilgisayar ortamına aktarıla bilse cıktıları almak cok cok kolay..akıllı şanzumanlar yapmak manasına geliyor işin içine yazılım girince..hatta daha ileriye gidip işin içine yapay zekada katabilirsiniz.. tepkilerden bişeyler ögrenen bi şanzuman gibi verimlilik hesaplarını vs. yapan ve bunlara göre çalışan bişey.. bu konuda ufkunuzu geniş tutun.. gercekten sizin gelecekte harika tasarımlar yapacagınızı düşünüyorum..[/size]</span> </p><p></p><p></p><p>mailim gereksiz bi cok yorumumla belki uzadı ama ögrenmek istedgim şeyi ararken bu kadar gereksiz şeyide okumuş olmamın vermiş oldugu bi kızgınlıkla mailime basladım.. herkese iyi gunler..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 185359, member: 2401"] [b]Ynt: FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON[/b] arkadaşlar yazıların tümünü okudum.. ve dehşete kapıldım sitede nekadar gereksiz yorumlar yapılarak teknik paylaşımların arada kaybolmasına neden olan kişi var.. ve aşırı fanatiklik bide üzerine kulaktan dolma bilgiler le yorum yapan bu önemli degil ama sağlam bilgilerle yorum yapanlara karşı kulaktan dolma bilgiyle iddada bulunanları görunce acıdım.. [size=10pt][b]gözünüzle göremediginiz hayalinizde dahi canlandıramadıgınız baskalarından duydugunuz bilgileri nasıl savunrsunuz anlamış degilim... [/b][/size] en azından duyarsın gözunde canlandırırsın hakkaten dogruluguna inanırsın savunursun ama oda yok hiç bi acıklaması olmayan iddalar gercekten komik.. şuanda bu yorumu yapmaktanda rahatsız oluyorum çok özel bi konuda konunun bu tur muhabetlerle bölünmesi uzamasını istemezdim ama içinden teknik bilgileri bulup okuyana kadar bastan sona okadar boş yorumları okudumki artık bu yorumu yapmak istedim.. [size=10pt][b]bunlar benim fikirlerim.. [/b][/size] [color=blue][size=10pt] ersan bey mekanik kısmını gercekten harika acıklamışssınız teşekkur ederim... yazılım konusunda şunu söyleyim bende bi yazılımcıyım siz sadece girdi leri verin cıktıları hayal edin ne istiyorsanız nasıl istiyorsanız hangi kurallar neler hesaplansın istiyorsanız ve cıktıları neye göre nereye verilmnesini istiyorsanız hayal edin.. bunu hayata geçirmek cok kolay... şöyle söylim siz hangi motor devrinde şanzumanın nasıl davranacagını hangi hesaplamalar sonucunda ve hangi verilerle..hayal edin ve bunu bi yazılımcıya götürün size o işlemleri yapan yazılımı cok kolay yazar.. ben hiç mekanik bi alete yazılım yazmadım.. çünkü içinde birazda elektronik var o kısmını araştırmak gerekli.. ama normal verileri bi bilgisayar ortamına aktarıla bilse cıktıları almak cok cok kolay..akıllı şanzumanlar yapmak manasına geliyor işin içine yazılım girince..hatta daha ileriye gidip işin içine yapay zekada katabilirsiniz.. tepkilerden bişeyler ögrenen bi şanzuman gibi verimlilik hesaplarını vs. yapan ve bunlara göre çalışan bişey.. bu konuda ufkunuzu geniş tutun.. gercekten sizin gelecekte harika tasarımlar yapacagınızı düşünüyorum..[/size][/color] mailim gereksiz bi cok yorumumla belki uzadı ama ögrenmek istedgim şeyi ararken bu kadar gereksiz şeyide okumuş olmamın vermiş oldugu bi kızgınlıkla mailime basladım.. herkese iyi gunler.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Alıntılar)
FENDT 716 VARİO TRANSMİSSİON
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt