PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
Fendt 924 Vario
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI SALİH" data-source="post: 141178" data-attributes="member: 28"><p><strong>Ynt: Fendt 924 Vario</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bu söylediklerin Kutlucana yakışmıyor, ki çok misafirperverler...</p><p>ben gittiğim zaman çok iyi ilgileniyorlar. bigün Ankaraya gitcem birader Ankarada okuyor buluşma yeri olarak Kutlucanlara gel dedim 2-3 saat Kutlucanlarda bekledim, muhabbet ettik kimsede çıkıpta ' ' ya birader senin başka işin yokmu ' ' demedi... çay içtik yemek ısmarlıcaklardı istemedim...</p><p>Gerçekten Kutlucanda bulunan herkes : Hacı Amca, Oğulları vs. çok cana yakın muhabbeti seven kişiler... </p><p>Kutlucanlara ilk gittiğimde Traktörleri incelerken Levent Bey geldi, içeri çağırdı girdik Hacı Amcayla falan baya muhabbet ettik ve her gittiğimde de aynı şekilde Muhabbet ediyoruz, Fendtten başlıyoruz NH MF Case-İH Claas vs. hepsinden bahsediyoruz...</p><p></p><p>Dicem o ki : Kutlucanlar çok misafirperver, kimseden traktörleride kıskanmıyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI SALİH, post: 141178, member: 28"] [b]Ynt: Fendt 924 Vario[/b] Bu söylediklerin Kutlucana yakışmıyor, ki çok misafirperverler... ben gittiğim zaman çok iyi ilgileniyorlar. bigün Ankaraya gitcem birader Ankarada okuyor buluşma yeri olarak Kutlucanlara gel dedim 2-3 saat Kutlucanlarda bekledim, muhabbet ettik kimsede çıkıpta ' ' ya birader senin başka işin yokmu ' ' demedi... çay içtik yemek ısmarlıcaklardı istemedim... Gerçekten Kutlucanda bulunan herkes : Hacı Amca, Oğulları vs. çok cana yakın muhabbeti seven kişiler... Kutlucanlara ilk gittiğimde Traktörleri incelerken Levent Bey geldi, içeri çağırdı girdik Hacı Amcayla falan baya muhabbet ettik ve her gittiğimde de aynı şekilde Muhabbet ediyoruz, Fendtten başlıyoruz NH MF Case-İH Claas vs. hepsinden bahsediyoruz... Dicem o ki : Kutlucanlar çok misafirperver, kimseden traktörleride kıskanmıyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
Fendt 924 Vario
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt