PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2008
Yamalar
Harita - Bina - Paket
Fendt Çamur Modu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mocıtu" data-source="post: 85044" data-attributes="member: 1293"><p><strong>Ynt: Fendt Çamur Modu</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>butun fendtlere baktım camurlu bıtane resımdekı fendt var bu bordonun bunlarla ne alakası var onu anlamadım kı bu daa yenı yapılan bı mod bıraz arastırma yapıp konuları ole kılıtleyelım ıstersen benım gzumden kacmıs baska paylasım varsa tamam kıtlı kalsın ama hepsıne baktım baska goremedım bordo 936 ılede aynı dııl bu..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mocıtu, post: 85044, member: 1293"] [b]Ynt: Fendt Çamur Modu[/b] butun fendtlere baktım camurlu bıtane resımdekı fendt var bu bordonun bunlarla ne alakası var onu anlamadım kı bu daa yenı yapılan bı mod bıraz arastırma yapıp konuları ole kılıtleyelım ıstersen benım gzumden kacmıs baska paylasım varsa tamam kıtlı kalsın ama hepsıne baktım baska goremedım bordo 936 ılede aynı dııl bu.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2008
Yamalar
Harita - Bina - Paket
Fendt Çamur Modu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt