PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
fendt & deutz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="z.p" data-source="post: 300986" data-attributes="member: 11461"><p><strong>Ynt: fendt & deutz</strong></p><p></p><p>kardeşim bende fendt 103s var çok sağlma bir trak tör çokta güçlü fendt 103s modelinin iki çeşiti var biri düz 103 diğrei ise 103s dir 103s 58 hp gücündedir fakat</p><p> fent traktörlerinde diğer hiçbir traktörde olmayan bir özellik ,var bu özell,ğ,n adı turbomatik teknolojisi</p><p>bu sistem makinaya ortalama 10 hp lik güç katkısı sağlamaktadır her nekadar 103s senin bahsettiğin deutz dan motor gücü olarak az olsada rampada ve çekişte </p><p>onda üstün performans gösterir ben kendi fendt103s traktörümle 168 li massey fergusanu sürükledim hemde rampada geçti torum ve takdir senin kardeş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="z.p, post: 300986, member: 11461"] [b]Ynt: fendt & deutz[/b] kardeşim bende fendt 103s var çok sağlma bir trak tör çokta güçlü fendt 103s modelinin iki çeşiti var biri düz 103 diğrei ise 103s dir 103s 58 hp gücündedir fakat fent traktörlerinde diğer hiçbir traktörde olmayan bir özellik ,var bu özell,ğ,n adı turbomatik teknolojisi bu sistem makinaya ortalama 10 hp lik güç katkısı sağlamaktadır her nekadar 103s senin bahsettiğin deutz dan motor gücü olarak az olsada rampada ve çekişte onda üstün performans gösterir ben kendi fendt103s traktörümle 168 li massey fergusanu sürükledim hemde rampada geçti torum ve takdir senin kardeş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
fendt & deutz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt