PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
FENDT FARMER 412 VARIO - HASMAK ZİRAAT 2011...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 378717" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: FİYATI İNDİRDİK SATILIK FENDT FARMER 412 VARIO - HASMAK ZİRAAT 2011...!!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bilmiyorum biçerdöver alış-verişi yaptınız mı? Örnek vermek gerekirse bu traktörün satışı biraz biçerdöver satışına benziyor. Rakam büyük olduğu için pazarlık rakamıda büyük oluyor. Fendt denildiği zaman herkesin bildiği gibi en pahalı olan marka oluyor. Öyle oluncada Fendt ' in satışı biraz biçerdöver satışı işine benziyor. Aşağı yukarı biçerdöver fiyatına yakın rakamlarda traktörler satılıyor. Öyle oluncada ikinci elde de o şekilde bir yol izleniyor. Ben açıkçası bayiyede ilk fiyatını duyduğumda bu rakamın biraz fazla olduğunu söyledim. 120.000 TL bir rakam olursa 110.000 TL gibi bir fiyata alıcı bulur dedim. 130.000 TL denildiği zaman biraz göze çok geliyor dedim. Nitekimde onlarda fark ettiler. Fiyatı birkaç gün içinde 125.000 TL ' ye indirdiler. Ama ben burada tekrar tekrar konu hortlatmamak için yani reklama kaçıyorsun demesinler diye fiyatının düştüğünü yazmadım. Şimdi bugün ziyaret ettiğimde kameramla daha net fotoğraflar çektim. Hemde fiyatını tekrar sordum. Biraz daha düşürdüklerini söylediler. Bende hâla meraklısı olan arkadaşlar varsa diye yazdım. Zaten normalde fiyat vermiyorlar. Biraz Trakkulup ' teki arkadaşlara kıyak geçmiş oldular. Anca siteleri üzerinden fiyatları takip edebilirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 378717, member: 6"] [b]Ynt: FİYATI İNDİRDİK SATILIK FENDT FARMER 412 VARIO - HASMAK ZİRAAT 2011...!!![/b] Bilmiyorum biçerdöver alış-verişi yaptınız mı? Örnek vermek gerekirse bu traktörün satışı biraz biçerdöver satışına benziyor. Rakam büyük olduğu için pazarlık rakamıda büyük oluyor. Fendt denildiği zaman herkesin bildiği gibi en pahalı olan marka oluyor. Öyle oluncada Fendt ' in satışı biraz biçerdöver satışı işine benziyor. Aşağı yukarı biçerdöver fiyatına yakın rakamlarda traktörler satılıyor. Öyle oluncada ikinci elde de o şekilde bir yol izleniyor. Ben açıkçası bayiyede ilk fiyatını duyduğumda bu rakamın biraz fazla olduğunu söyledim. 120.000 TL bir rakam olursa 110.000 TL gibi bir fiyata alıcı bulur dedim. 130.000 TL denildiği zaman biraz göze çok geliyor dedim. Nitekimde onlarda fark ettiler. Fiyatı birkaç gün içinde 125.000 TL ' ye indirdiler. Ama ben burada tekrar tekrar konu hortlatmamak için yani reklama kaçıyorsun demesinler diye fiyatının düştüğünü yazmadım. Şimdi bugün ziyaret ettiğimde kameramla daha net fotoğraflar çektim. Hemde fiyatını tekrar sordum. Biraz daha düşürdüklerini söylediler. Bende hâla meraklısı olan arkadaşlar varsa diye yazdım. Zaten normalde fiyat vermiyorlar. Biraz Trakkulup ' teki arkadaşlara kıyak geçmiş oldular. Anca siteleri üzerinden fiyatları takip edebilirsiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Fotoğraflar (Çekimler)
FENDT FARMER 412 VARIO - HASMAK ZİRAAT 2011...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt