PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fendt Kullanıcısına Sorularınız.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="insomnia" data-source="post: 84565" data-attributes="member: 491"><p><strong>Ynt: Fendt Kullanıcısına Sorularınız.</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>İlgi ve alakanız için sonsuz teşekkürler kısaca bende biriki ifadede bulunmak isterim yaklaşık 1 seneyi aşkın süredir FENDT i anlatmaya çalıştık bu süre zarfında bazı sıkıntılar oldu ama dönüp dolaşıp hep aynı noktaya geldik niçin neden ve nasıl sorularının cevaplarını zaten yukarıda ayrıntılı bir şekilde cevaplanmış oldu bu vesileyle özellikle kullanıcı yorumuna diye eklemek istedim esasında cevabını biliyorduk sağlamasını yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim FENDT sahibi olupta şu veya bu sebeple memnuniyetsizlik duymak yaşanabilecek en son olgulardan diye biliyorum enazından korna sesini beğenmeyip modifiye etmeniz bir kullanıcı olarak nekadar titiz ve bu işte tecrübenizi aydınlatıcı bir etken olmuş ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip kısmet etsin şahsen FENDT i biz pahalı bir makina diye yazdık hata etmişim affola </p><p></p><p>SAYGILAR</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insomnia, post: 84565, member: 491"] [b]Ynt: Fendt Kullanıcısına Sorularınız.[/b] İlgi ve alakanız için sonsuz teşekkürler kısaca bende biriki ifadede bulunmak isterim yaklaşık 1 seneyi aşkın süredir FENDT i anlatmaya çalıştık bu süre zarfında bazı sıkıntılar oldu ama dönüp dolaşıp hep aynı noktaya geldik niçin neden ve nasıl sorularının cevaplarını zaten yukarıda ayrıntılı bir şekilde cevaplanmış oldu bu vesileyle özellikle kullanıcı yorumuna diye eklemek istedim esasında cevabını biliyorduk sağlamasını yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim FENDT sahibi olupta şu veya bu sebeple memnuniyetsizlik duymak yaşanabilecek en son olgulardan diye biliyorum enazından korna sesini beğenmeyip modifiye etmeniz bir kullanıcı olarak nekadar titiz ve bu işte tecrübenizi aydınlatıcı bir etken olmuş ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip kısmet etsin şahsen FENDT i biz pahalı bir makina diye yazdık hata etmişim affola SAYGILAR [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fendt Kullanıcısına Sorularınız.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt