PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Alıntılar)
FENDT VARİO 820 TMS (kabin içi)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="önder çifçi" data-source="post: 47822" data-attributes="member: 400"><p><strong>Ynt: FENDT VARİO 820 TMS (kabin içi)</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ağır abi;</p><p>çorlunun iklimi enteresan..deneme yapılan tarlada toprak bence ağırdı...çünkü dikkat edersen pulluk tahtalarında hep toprak var çizi başlarında.en az bir hafta daha beklenmeli derim işlemek için.tabii kimse proğramı değiştiremez.</p><p>bide kısaca bişeyler ilave etmek lazım....</p><p>herkes söyle çekti,böyle oldu,ben şunu koşarım,ben bunu takarım gi bi yorumlarda bulunuyorlar...</p><p>kimse işlenen toprağa bakmıyor.acaba sürülen yerde anız görünüyormu? 7-10 km hızla bilmem kaç numara pulluk çektiğini açıklayan kardeşimin gönderdiği resme bi bakın..sürülenle sürülmeyen yer bellimi...ÜNLÜ PULLUK ' tan ........ ustanın ölçümü : 22 inç dörtlü pullukla yapılan ölçümde 57 cm derinlik,62.5 cm genişlik tespit edilmiştir.traktör hızı 4,5--5,5 km dir.bütün resim ve videolara bakın.</p><p>maksat hızlı gitmek olsaydı..daha yüzeysel çalışılırdı diyorum..aynı gün geç saatlerde 5 km uzakta yaptığım bir denemede toprağın çok daha kuru,işlemeye daha uygun olduğuda tespitlerimiz arasında..öyle veya böyle...bizim makinalarımız bukadar...daha hızlı gidenleride olabilir diyorumm..sevgilerimle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="önder çifçi, post: 47822, member: 400"] [b]Ynt: FENDT VARİO 820 TMS (kabin içi)[/b] ağır abi; çorlunun iklimi enteresan..deneme yapılan tarlada toprak bence ağırdı...çünkü dikkat edersen pulluk tahtalarında hep toprak var çizi başlarında.en az bir hafta daha beklenmeli derim işlemek için.tabii kimse proğramı değiştiremez. bide kısaca bişeyler ilave etmek lazım.... herkes söyle çekti,böyle oldu,ben şunu koşarım,ben bunu takarım gi bi yorumlarda bulunuyorlar... kimse işlenen toprağa bakmıyor.acaba sürülen yerde anız görünüyormu? 7-10 km hızla bilmem kaç numara pulluk çektiğini açıklayan kardeşimin gönderdiği resme bi bakın..sürülenle sürülmeyen yer bellimi...ÜNLÜ PULLUK ' tan ........ ustanın ölçümü : 22 inç dörtlü pullukla yapılan ölçümde 57 cm derinlik,62.5 cm genişlik tespit edilmiştir.traktör hızı 4,5--5,5 km dir.bütün resim ve videolara bakın. maksat hızlı gitmek olsaydı..daha yüzeysel çalışılırdı diyorum..aynı gün geç saatlerde 5 km uzakta yaptığım bir denemede toprağın çok daha kuru,işlemeye daha uygun olduğuda tespitlerimiz arasında..öyle veya böyle...bizim makinalarımız bukadar...daha hızlı gidenleride olabilir diyorumm..sevgilerimle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Alıntılar)
FENDT VARİO 820 TMS (kabin içi)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt