PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ferbanat l nin kullanıldıgı nohut
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 464992" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: ferbanat l nin kullanıldıgı nohut</strong></p><p></p><p>4-5 DEKAR (1000 M2 DEN)ÜRÜNE GÖRE DEGİŞEN oranlar var.dekara 100 gr 150-250 gr 300 gr degişiyor.</p><p> arkadaşlar bu işte hepimiz biliyoruz.birçok firma var ben yıllardır bu işin içindeyim satarka degil kullanıcı ve deneyen olarak.ben hiç fayda saglamadın .sizlerde kullandınız sadece kendimiz kandırdık.aldıgımız ürün aynı oldu.buişten zengin olan yok.</p><p> benim tek karım kimsasal gübre kullnımını nerdeyse sıfırladım.taban gübresi kullanmıyorum kullansamda 5-8 kğ fazla degil.bir bu faydam oldu kendime.</p><p> bu işden satayımda para kazanayım yok.resmi bir anlaşmam yok.birkaç kurulşdan beni önermişler bende hemen kabul etmedim.iki yıla yakın naz yaptım öyle deyim.güvenirlilik ve ürün artışı konusunda garanti verildi.öyle kabul ettim.</p><p></p><p> hala da firmayı sıkıştırıyorum.maliyet konusunda ama geri adım atmadılar.mallarına çok güveniyorlar.</p><p> SÖYLEDİĞİ ALIN DENEYİN UYGULAYIN GÖRÜN SONRA TÜM ARAZİLERDE KULLANIN. SİZ BİR DENEYİN FARKI VE KALİTEYİ GÖRÜN.</p><p> denemede yarar var.alın arkadaşlar 1 litre -2 litre alın 75-150 tl yi birde bunun için gözden çıkın bir deneyin.</p><p> durum bu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 464992, member: 988"] [b]Ynt: ferbanat l nin kullanıldıgı nohut[/b] 4-5 DEKAR (1000 M2 DEN)ÜRÜNE GÖRE DEGİŞEN oranlar var.dekara 100 gr 150-250 gr 300 gr degişiyor. arkadaşlar bu işte hepimiz biliyoruz.birçok firma var ben yıllardır bu işin içindeyim satarka degil kullanıcı ve deneyen olarak.ben hiç fayda saglamadın .sizlerde kullandınız sadece kendimiz kandırdık.aldıgımız ürün aynı oldu.buişten zengin olan yok. benim tek karım kimsasal gübre kullnımını nerdeyse sıfırladım.taban gübresi kullanmıyorum kullansamda 5-8 kğ fazla degil.bir bu faydam oldu kendime. bu işden satayımda para kazanayım yok.resmi bir anlaşmam yok.birkaç kurulşdan beni önermişler bende hemen kabul etmedim.iki yıla yakın naz yaptım öyle deyim.güvenirlilik ve ürün artışı konusunda garanti verildi.öyle kabul ettim. hala da firmayı sıkıştırıyorum.maliyet konusunda ama geri adım atmadılar.mallarına çok güveniyorlar. SÖYLEDİĞİ ALIN DENEYİN UYGULAYIN GÖRÜN SONRA TÜM ARAZİLERDE KULLANIN. SİZ BİR DENEYİN FARKI VE KALİTEYİ GÖRÜN. denemede yarar var.alın arkadaşlar 1 litre -2 litre alın 75-150 tl yi birde bunun için gözden çıkın bir deneyin. durum bu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ferbanat l nin kullanıldıgı nohut
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt