PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Ferhat dağları deldi,ben tarlayı (Yeni toprak burgum)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1003119" data-attributes="member: 25349"><p><strong>Ynt: Ferhat dağları deldi,ben tarlayı (Yeni toprak burgum)</strong></p><p></p><p></p><p>Tşk.ler</p><p></p><p>Tşk.ler</p><p></p><p>Tşk.ler.Çok büyük kolaylık çok.</p><p></p><p>Tşk.ler Nail hocam.</p><p></p><p>Tşk.Öncelikle bu alet, pulluk kollarının aleti aşağıya bastırmasıyla çalışıyor.En altta 12-13 cm lik bir küçük ek burgusu var,toprağa önce o giriyor sonra yukarıyı burulma nedeniyle aşağıya çekiyor.Taş değilde çakıllı yerde yukarı aşağı 5-10 cm hareket edip ucundaki burguyu vura vura tabakayı geçiyor.Ben taşa rastlamadım ama komşunun 5 yerini deldim köy içinde.Taşa gelince pulluk kolunu ne kadar aşağı bastırsanda aynı seviyede boşa dönüyor.Batmıyor.</p><p>Bursa fuarı Anız Tarım standında tarla çalışma resimlerini flaş bellekten gösterdim.Fabrika temsilcisi (Mühendis,tanışıyoruz) hayran oldu.Broşürünüzde fabrika bahçesi veya park gibi bir yeri deliyorsunuz,öyle olmaz bakın bu resimlere dedim.Hepsini kopyeledi.Reklamlarında kullanmak için izin istedi,izin verdim. </p><p></p><p>Masseye (240S) çerez geliyor.Birincisi,toprağım %50 killi,%50 tınlı.Rastladığı çakıllı yerlerde de hiç zorlanmadan geçiyor.İkincisi,bu burguyu traktöre göre aldım.İki üst grup ve ağır tipte burguda üretiyorlar.Onların şanzımanı (dişli kutusu) çok büyük.Bu hem kibar, hemde tek başıma söküp takabildiğim için kullanışlı.</p><p></p><p>Tşk.Yukarda anlattım.</p><p></p><p>Aleti taşlık kayalık yerlerde kullanmamak veya ağır tiplerini kullanmak en doğrusu.</p><p></p><p>Tşk.ler.</p><p>İşaretli bir yere burguyu koyup,30 cm genişlikte ve 70 cm derinlikte bir çukuru deldikten sonra bir sonraki çukurun üstüne burguyu koyma arasında geçen sürenin 35 SANİYE olduğunu söylesem trakkulüp ' te bana inanan çıkar mı acaba? (defalarca denenmiştir,iki işaret arası 2 metredir,sınırlara değil tarla içine ve alışma süresinden sonraki döneme ait değerdir,iki çukur arasında kuyruk mili boşa alınmamıştır)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1003119, member: 25349"] [b]Ynt: Ferhat dağları deldi,ben tarlayı (Yeni toprak burgum)[/b] Tşk.ler Tşk.ler Tşk.ler.Çok büyük kolaylık çok. Tşk.ler Nail hocam. Tşk.Öncelikle bu alet, pulluk kollarının aleti aşağıya bastırmasıyla çalışıyor.En altta 12-13 cm lik bir küçük ek burgusu var,toprağa önce o giriyor sonra yukarıyı burulma nedeniyle aşağıya çekiyor.Taş değilde çakıllı yerde yukarı aşağı 5-10 cm hareket edip ucundaki burguyu vura vura tabakayı geçiyor.Ben taşa rastlamadım ama komşunun 5 yerini deldim köy içinde.Taşa gelince pulluk kolunu ne kadar aşağı bastırsanda aynı seviyede boşa dönüyor.Batmıyor. Bursa fuarı Anız Tarım standında tarla çalışma resimlerini flaş bellekten gösterdim.Fabrika temsilcisi (Mühendis,tanışıyoruz) hayran oldu.Broşürünüzde fabrika bahçesi veya park gibi bir yeri deliyorsunuz,öyle olmaz bakın bu resimlere dedim.Hepsini kopyeledi.Reklamlarında kullanmak için izin istedi,izin verdim. Masseye (240S) çerez geliyor.Birincisi,toprağım %50 killi,%50 tınlı.Rastladığı çakıllı yerlerde de hiç zorlanmadan geçiyor.İkincisi,bu burguyu traktöre göre aldım.İki üst grup ve ağır tipte burguda üretiyorlar.Onların şanzımanı (dişli kutusu) çok büyük.Bu hem kibar, hemde tek başıma söküp takabildiğim için kullanışlı. Tşk.Yukarda anlattım. Aleti taşlık kayalık yerlerde kullanmamak veya ağır tiplerini kullanmak en doğrusu. Tşk.ler. İşaretli bir yere burguyu koyup,30 cm genişlikte ve 70 cm derinlikte bir çukuru deldikten sonra bir sonraki çukurun üstüne burguyu koyma arasında geçen sürenin 35 SANİYE olduğunu söylesem trakkulüp ' te bana inanan çıkar mı acaba? (defalarca denenmiştir,iki işaret arası 2 metredir,sınırlara değil tarla içine ve alışma süresinden sonraki döneme ait değerdir,iki çukur arasında kuyruk mili boşa alınmamıştır) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Ferhat dağları deldi,ben tarlayı (Yeni toprak burgum)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt