PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
FİAT 540 SPECİAL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="540 FİAT" data-source="post: 917087" data-attributes="member: 53058"><p><strong>Ynt: FİAT 540 SPECİAL</strong></p><p></p><p>Samimi duygularınız için çok teşekkür ederim. 1979 yılında ben yedi yaşına iken babam ve amcam 1979 model sıfır fiat 540 aldılar. O zamanlar köyde kimsede araç yoktu. Bütün tanıdıklar düğünlere, sinemaya, denize, her yere bizim traktörle giderdi. Benim abim oto tamircisi(kaporta boya elektrik hepsinden anlar) kullanırdı genelde traktörü. Kadir İNANIR ' ın tomruk filmindeki fiat 540 bizim traktördü (düğüne gitme sahnesi16.dakikası) traktörü kullananda abimdi. Eksozun sesini kendi ile tekniği ile (sır vermiyor) çoğaltmış ama yine aynı tatlı ses sadece iki üç katı daha sesli. şimdi benim traktörün eksozunu da aynı şekilde yaptı. Biz traktörü kullanmaya başladık ama daha hevesimizi alamadan traktör 1989 yılında satıldı. Aynı traktörü aradım ama bulamadım. Şimdi bulsam hurda da olsa alırım. Aradan 25-26 yıl geçmesine rağmen o zaman traktörün sesini duymuş olanlar şimdi bile o sesi hatırlıyorlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="540 FİAT, post: 917087, member: 53058"] [b]Ynt: FİAT 540 SPECİAL[/b] Samimi duygularınız için çok teşekkür ederim. 1979 yılında ben yedi yaşına iken babam ve amcam 1979 model sıfır fiat 540 aldılar. O zamanlar köyde kimsede araç yoktu. Bütün tanıdıklar düğünlere, sinemaya, denize, her yere bizim traktörle giderdi. Benim abim oto tamircisi(kaporta boya elektrik hepsinden anlar) kullanırdı genelde traktörü. Kadir İNANIR ' ın tomruk filmindeki fiat 540 bizim traktördü (düğüne gitme sahnesi16.dakikası) traktörü kullananda abimdi. Eksozun sesini kendi ile tekniği ile (sır vermiyor) çoğaltmış ama yine aynı tatlı ses sadece iki üç katı daha sesli. şimdi benim traktörün eksozunu da aynı şekilde yaptı. Biz traktörü kullanmaya başladık ama daha hevesimizi alamadan traktör 1989 yılında satıldı. Aynı traktörü aradım ama bulamadım. Şimdi bulsam hurda da olsa alırım. Aradan 25-26 yıl geçmesine rağmen o zaman traktörün sesini duymuş olanlar şimdi bile o sesi hatırlıyorlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
FİAT 540 SPECİAL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt