PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fiat 55-56 yorumlarınızı bekliyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bitirimedirne" data-source="post: 149003" data-attributes="member: 767"><p><strong>Ynt: Fiat 55-56 yorumlarınızı bekliyorum</strong></p><p></p><p>265 in yaptığı işi hayatta yapamaz 55-56 bak bnde edirneliyim 120 dönüm buğday ve ayçiçeği tarlam var .265 gerçekten kalıbının motoru anız ve bayır tarlada 2 araba(4 teker) full buğday dolu çıkartıyorum hiç pehlivan çeki yapmadan 55-56 olsa bi tanesini zor çıkartır..1 le kalkıyorum bi 2 ye atıyorum kapıyorum iyice sonra bayılıyor 1 e düşüyorum devir 2000-2400 banamısın demio 265 senin her işini görür hiç bir sorun yaşamazsın bizim köyde 86 model aldılar bi tane galeriden 12000 ytl sende 90 modelini filan al 14-15000 ytl filan hem ileride satacak olsan bile en fazla ne kadar düşücekki değeri 2-3 bin lira anca düşer sana tavsiyem hiç düşünme git al bi 265...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bitirimedirne, post: 149003, member: 767"] [b]Ynt: Fiat 55-56 yorumlarınızı bekliyorum[/b] 265 in yaptığı işi hayatta yapamaz 55-56 bak bnde edirneliyim 120 dönüm buğday ve ayçiçeği tarlam var .265 gerçekten kalıbının motoru anız ve bayır tarlada 2 araba(4 teker) full buğday dolu çıkartıyorum hiç pehlivan çeki yapmadan 55-56 olsa bi tanesini zor çıkartır..1 le kalkıyorum bi 2 ye atıyorum kapıyorum iyice sonra bayılıyor 1 e düşüyorum devir 2000-2400 banamısın demio 265 senin her işini görür hiç bir sorun yaşamazsın bizim köyde 86 model aldılar bi tane galeriden 12000 ytl sende 90 modelini filan al 14-15000 ytl filan hem ileride satacak olsan bile en fazla ne kadar düşücekki değeri 2-3 bin lira anca düşer sana tavsiyem hiç düşünme git al bi 265... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fiat 55-56 yorumlarınızı bekliyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt