PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
Fiat 55 & Zetor 52
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 985262" data-attributes="member: 56055"><p><strong>Ynt: Fiat 55 & Zetor 52</strong></p><p></p><p>Şu pulluk çekme muhabbetlerinden artık iğrendim. Geçen yıl bizim köyden biri 8441 almıştı. Biz de birkaç ay önce 70-56s DT almıştık,8441 ' i kullanan 10 numara 4 ' lü pulluk ile nadas yapıyordu beğenmedi 12 numara 3 ' lü pulluk aldı. Biz ilk aldığımızdan beri 12 numara 3 ' lü kullanıyorduk, Bir ara işler sıkıştı amcaoğlunun 12 numara 4 ' lü pulluğunu ödünç aldık ve seri 1. viteste 25 cm derinlikte nerdeyde hiç tıkanmadan götürdü. Şimdi 12 numara 4 ' lü pulluk almayı düşünüyoruz. Kısacası 84 hp Zetor ile 70 hp Fiat(turbo intercoller olmasa bile) kötü ihtimal aynı işi yapıyor. Zetor Fiat kadar çekemez demiyorum Zetor ' u takdir ediyorum ama fanatizm diye tanımlamak istemediğim durduk yere fazladan Zetor ' u yüceltmeyi bırakalım. Dünyada en az Zetor kadar çekişli hatta daha iyi makinalarda var. </p><p></p><p>Memnuniyet göreceli bir kavramdır kişiden kişiye değişir, bunun bilincinde olduğumdan Herkesin tercihine saygılıyım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 985262, member: 56055"] [b]Ynt: Fiat 55 & Zetor 52[/b] Şu pulluk çekme muhabbetlerinden artık iğrendim. Geçen yıl bizim köyden biri 8441 almıştı. Biz de birkaç ay önce 70-56s DT almıştık,8441 ' i kullanan 10 numara 4 ' lü pulluk ile nadas yapıyordu beğenmedi 12 numara 3 ' lü pulluk aldı. Biz ilk aldığımızdan beri 12 numara 3 ' lü kullanıyorduk, Bir ara işler sıkıştı amcaoğlunun 12 numara 4 ' lü pulluğunu ödünç aldık ve seri 1. viteste 25 cm derinlikte nerdeyde hiç tıkanmadan götürdü. Şimdi 12 numara 4 ' lü pulluk almayı düşünüyoruz. Kısacası 84 hp Zetor ile 70 hp Fiat(turbo intercoller olmasa bile) kötü ihtimal aynı işi yapıyor. Zetor Fiat kadar çekemez demiyorum Zetor ' u takdir ediyorum ama fanatizm diye tanımlamak istemediğim durduk yere fazladan Zetor ' u yüceltmeyi bırakalım. Dünyada en az Zetor kadar çekişli hatta daha iyi makinalarda var. Memnuniyet göreceli bir kavramdır kişiden kişiye değişir, bunun bilincinde olduğumdan Herkesin tercihine saygılıyım.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
Fiat 55 & Zetor 52
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt