PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fiat 60 56 traktör aldım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 877920" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: Fiat 60 56 traktör aldım.</strong></p><p></p><p>Fiyatı falan bana uygun geldi 23 750 ye aldık bir 2000 model 60 66s vardı fren balataları bitik on tekerler bitik 1600 saatte 26 dan aşşağı düşüremedik 25 e bıraksa onu alacaktım. Bunların yakıt seriliği iyi yolda gene fordu arıyorum hele yukde çok sekeliyor Ford taksi gibi umrunda olmaz tam gaz gidiyordu çekisi forddan daha kötü gibi bunların hepsini boyle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 877920, member: 19401"] [b]Ynt: Fiat 60 56 traktör aldım.[/b] Fiyatı falan bana uygun geldi 23 750 ye aldık bir 2000 model 60 66s vardı fren balataları bitik on tekerler bitik 1600 saatte 26 dan aşşağı düşüremedik 25 e bıraksa onu alacaktım. Bunların yakıt seriliği iyi yolda gene fordu arıyorum hele yukde çok sekeliyor Ford taksi gibi umrunda olmaz tam gaz gidiyordu çekisi forddan daha kötü gibi bunların hepsini boyle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fiat 60 56 traktör aldım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt