PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fiat 60 66 eskisi gibi cekmiyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1050754" data-attributes="member: 56055"><p>Çekiş kaybını ilk olarak yakıt sistemindeki bir tıkanıklık vb. gevşek, hava alan bir rekora bağlıyorum. Bahsettiğiniz gibi mazot otomotiği tarafındaki bir sızıntıyı durdurmuş olmanıza rağmen sorun tamamen giderilmemiş olabilir. </p><p>Geçen yıl mazot bitip hava alırken enjektörü iyi sıkamamışım çekiş kaybı vardı bizim 640'ta,rekor az mazot kaçırıyordu geçerken ustam dakikada halletti.</p><p></p><p>Yine mazot filtresi de değiştirilerek durum gözlenebilir. Bazen filtre yeni de olsa tozlu veya pislik barındıran yakıtta çok kısa sürede tıkanabiliyor ya da şişebiliyor. Filtre zaten ucuz bir şey biz 200 saatlik yağ değişimlerinde sürekli değiştiriyoruz hatta ustama uğradığımda 100 saati doldurmamış halde (iyi gelir diye) beni kandırıp dükkanda çay içerken çıraklar bile değiştiriyor 5 dakikada. </p><p></p><p>Yine bir ihtimal aldığınız mazottan ötürü çekiş kaybı olabilir belki ama bu ihtimale fazla bel bağlamıyorum. Bir arkadaşımın basına gelmişti, doğrudur yanlıştır bilemem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1050754, member: 56055"] Çekiş kaybını ilk olarak yakıt sistemindeki bir tıkanıklık vb. gevşek, hava alan bir rekora bağlıyorum. Bahsettiğiniz gibi mazot otomotiği tarafındaki bir sızıntıyı durdurmuş olmanıza rağmen sorun tamamen giderilmemiş olabilir. Geçen yıl mazot bitip hava alırken enjektörü iyi sıkamamışım çekiş kaybı vardı bizim 640'ta,rekor az mazot kaçırıyordu geçerken ustam dakikada halletti. Yine mazot filtresi de değiştirilerek durum gözlenebilir. Bazen filtre yeni de olsa tozlu veya pislik barındıran yakıtta çok kısa sürede tıkanabiliyor ya da şişebiliyor. Filtre zaten ucuz bir şey biz 200 saatlik yağ değişimlerinde sürekli değiştiriyoruz hatta ustama uğradığımda 100 saati doldurmamış halde (iyi gelir diye) beni kandırıp dükkanda çay içerken çıraklar bile değiştiriyor 5 dakikada. Yine bir ihtimal aldığınız mazottan ötürü çekiş kaybı olabilir belki ama bu ihtimale fazla bel bağlamıyorum. Bir arkadaşımın basına gelmişti, doğrudur yanlıştır bilemem. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fiat 60 66 eskisi gibi cekmiyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt