PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
FİAT 640-480-540-750-780
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 28060" data-attributes="member: 470"><p><strong>Ynt: FİAT 640-480-540-750-780</strong></p><p></p><p>fiat ların komresörü mf den daha iyi çalışır .. yani rampa aşağı fiat mf den iyi iner yükle.. ben 20 sene 640 kullandım buğday zamanı röork çok dolunca mf285 ten çıkarıp 640 a taktığımız çok oldu köyün içinddeki rampayı inemez mf diye ... ki gerçektende bırakıyodu birden ama çıkarken eywallah 285 in çekişine diyecek yok çok iyiydi ama iniş berbat ... daha da iyisi ramapa inmekte ki bence bu işin kralıdır johondeere ve 5000 ford süperlerdir rampa konusunda. eski 2130 jd ler eski taş ocaklarında çok çalıştırılırmış rampa inebildiği için ... </p><p></p><p>bildiğim kadarıyla zonguldak kömür işletmeleride dik yamaçladan kömür indirmek için FİAT 70-56-66 kullanılıyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 28060, member: 470"] [b]Ynt: FİAT 640-480-540-750-780[/b] fiat ların komresörü mf den daha iyi çalışır .. yani rampa aşağı fiat mf den iyi iner yükle.. ben 20 sene 640 kullandım buğday zamanı röork çok dolunca mf285 ten çıkarıp 640 a taktığımız çok oldu köyün içinddeki rampayı inemez mf diye ... ki gerçektende bırakıyodu birden ama çıkarken eywallah 285 in çekişine diyecek yok çok iyiydi ama iniş berbat ... daha da iyisi ramapa inmekte ki bence bu işin kralıdır johondeere ve 5000 ford süperlerdir rampa konusunda. eski 2130 jd ler eski taş ocaklarında çok çalıştırılırmış rampa inebildiği için ... bildiğim kadarıyla zonguldak kömür işletmeleride dik yamaçladan kömür indirmek için FİAT 70-56-66 kullanılıyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
FİAT 640-480-540-750-780
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt