PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Videolar (Çekimler)
Fiat 640 _&_ CoLt StArT (K I Z D I R M A S I Z)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1089257" data-attributes="member: 56055"><p>Kizdir</p><p></p><p>Sağol İsmail abi, video 30 Aralık gibi çekildi. Kar soğuğu değil de Trakya kuru soğuğu ve hafif tipi vardı. Şimdi havalar daha soğuk. Daha geç çalışır muhtemelen..</p><p></p><p>73 yani Aynı model 640 var ikimiz de de Eyüp. Bizde o POD sesi gelmiyor bir türlü. 5 dk kızdırma yapsan da gelmiyor. Bir sorun mu var yoksa ben mi beceremiyorum. Seninki marş anahtarında mı yoksa düğmeden mı kızdırma var. Eski 415 daha geç alırdı hem de 12 volt 72 ah akü yani toplam 24v 144ah akü ile..</p><p></p><p>Teşekkür ederim. Eski 415 traktörünüze göre iyi. Bence de fena değil. Daha geç alan ya da hiç çalışmayan da var.</p><p></p><p>Ben de de gelmiyor o ses, bir ara Oto elektrikçi de baktiracam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1089257, member: 56055"] Kizdir Sağol İsmail abi, video 30 Aralık gibi çekildi. Kar soğuğu değil de Trakya kuru soğuğu ve hafif tipi vardı. Şimdi havalar daha soğuk. Daha geç çalışır muhtemelen.. 73 yani Aynı model 640 var ikimiz de de Eyüp. Bizde o POD sesi gelmiyor bir türlü. 5 dk kızdırma yapsan da gelmiyor. Bir sorun mu var yoksa ben mi beceremiyorum. Seninki marş anahtarında mı yoksa düğmeden mı kızdırma var. Eski 415 daha geç alırdı hem de 12 volt 72 ah akü yani toplam 24v 144ah akü ile.. Teşekkür ederim. Eski 415 traktörünüze göre iyi. Bence de fena değil. Daha geç alan ya da hiç çalışmayan da var. Ben de de gelmiyor o ses, bir ara Oto elektrikçi de baktiracam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Videolar (Çekimler)
Fiat 640 _&_ CoLt StArT (K I Z D I R M A S I Z)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt