PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Videolar (Çekimler)
Fiat 640 _&_ CoLt StArT (K I Z D I R M A S I Z)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1089284" data-attributes="member: 56055"><p>Biliyorum Serdar abi, senin askerlik yaptığın yer çok daha soğuk. Bizim köy daha ılık kalıyor. Ama garajin kapıları olmayınca muhteşem bir hava sirkülasyonu var. Dışarıdan rahat 3 ila 4 derece daha soğuk. Yazın iyi geliyor ama serin serin yatıyor motorlar[emoji3] </p><p></p><p>Sağol İskender ustam, video zamanı şimdiye göre 5 10 derece daha sıcaktı. Rahat -10 vardı ama video çekiminde. Bu soğukta cesaret edemiyorum marşa basmaya.</p><p></p><p>Bende de düğme yok, 415 gibi marş anahtarında yarım çevirince olmalı kızdırma. Belki de düğmeyi iptal edip hiç bir yere bağlanmamış olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1089284, member: 56055"] Biliyorum Serdar abi, senin askerlik yaptığın yer çok daha soğuk. Bizim köy daha ılık kalıyor. Ama garajin kapıları olmayınca muhteşem bir hava sirkülasyonu var. Dışarıdan rahat 3 ila 4 derece daha soğuk. Yazın iyi geliyor ama serin serin yatıyor motorlar[emoji3] Sağol İskender ustam, video zamanı şimdiye göre 5 10 derece daha sıcaktı. Rahat -10 vardı ama video çekiminde. Bu soğukta cesaret edemiyorum marşa basmaya. Bende de düğme yok, 415 gibi marş anahtarında yarım çevirince olmalı kızdırma. Belki de düğmeyi iptal edip hiç bir yere bağlanmamış olabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Videolar (Çekimler)
Fiat 640 _&_ CoLt StArT (K I Z D I R M A S I Z)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt