PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Videolar (Alıntılar)
Fiat 640 & Doğsan 21 ayak merdaneli kültivatör (Buğday tohum yatağı hazırlığı)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1063901" data-attributes="member: 56055"><p><strong>Cevap: Fiat 640 & Doğsan 21 ayak merdaneli kültivatör (Buğday tohum yatağı hazırlığı)</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Rölanti bende de 600 devir civarı, fakat tarla çalışmalarında el gazı ile hiç olmadı 1000'e yükseltiyorum. Kolay kolay bayılmıyor uzun çalışma saatleri sırasında ya da sıra başlarında devrin ani olarak düşmesini engelliyor böyle. Bir de el gazını ayaylayıp, el freni ve kuyruk mili el debriyaj kolu arasına bağdaş kuruyorum.</p><p></p><p>Mazot olarak ise, sürekli bu devirlerde ekim yaptım 10 saat kadar, yüklem için sürekli stop-marş. 2000 devire bile çıktım tırmık çekerken 2 saat kadar. Saydıklarımın toplamında 35 litre mazot yaktıysa eğer, bu sitede herkes istediğimi söylesin bana. İyi düşün saatte 3,5 litre yaktıysa diyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1063901, member: 56055"] [b]Cevap: Fiat 640 & Doğsan 21 ayak merdaneli kültivatör (Buğday tohum yatağı hazırlığı)[/b] Rölanti bende de 600 devir civarı, fakat tarla çalışmalarında el gazı ile hiç olmadı 1000'e yükseltiyorum. Kolay kolay bayılmıyor uzun çalışma saatleri sırasında ya da sıra başlarında devrin ani olarak düşmesini engelliyor böyle. Bir de el gazını ayaylayıp, el freni ve kuyruk mili el debriyaj kolu arasına bağdaş kuruyorum. Mazot olarak ise, sürekli bu devirlerde ekim yaptım 10 saat kadar, yüklem için sürekli stop-marş. 2000 devire bile çıktım tırmık çekerken 2 saat kadar. Saydıklarımın toplamında 35 litre mazot yaktıysa eğer, bu sitede herkes istediğimi söylesin bana. İyi düşün saatte 3,5 litre yaktıysa diyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Videolar (Alıntılar)
Fiat 640 & Doğsan 21 ayak merdaneli kültivatör (Buğday tohum yatağı hazırlığı)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt