PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fiat 640 hakkında ara işler için nasıl olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 1354876" data-attributes="member: 220"><p>Merhaba arkadaşlar. Ara işler için küçük tek çeker bir traktör düşüncesi ile sizlere 1981 model Fiat 640'ı sormak istiyorum. Neden Fiat 640 derseniz; tanıdık bildik, yaklaşık 20 senedir yatıda olan 2-3 bin gibi orjinal saatte bir traktör var. Traktör ilk sahibinden 20 senedir sahibi vefat edeli yatıyordu. Son 3-4 senedir garajdan çıktı. Şu an 2. sahibinde ama yine çalışmıyor sadece git gel gibi işlerde kullanılıyor. Çok bakımlı değil ancak en azından bilindik orijinal makina. Bizde 3 tane çiftçeker var ve bunları düzenli ara işlerde kullanmak pek efektif olmuyor.</p><p></p><p>Bu sebeple 640 ara işlerde(ilaç, gübre, nakliye) verimli olur mu bizim için. Yakıtı çekişi nasıldır? Daha önce hiç fiat kullanmadığımız için örneğin mf 265 vs ile kıyaslanırsa nasıldır. Gücü kaç beygir hidrolikleri güçlü mü? Gibi soruların yanıtları sizlerden bekliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 1354876, member: 220"] Merhaba arkadaşlar. Ara işler için küçük tek çeker bir traktör düşüncesi ile sizlere 1981 model Fiat 640'ı sormak istiyorum. Neden Fiat 640 derseniz; tanıdık bildik, yaklaşık 20 senedir yatıda olan 2-3 bin gibi orjinal saatte bir traktör var. Traktör ilk sahibinden 20 senedir sahibi vefat edeli yatıyordu. Son 3-4 senedir garajdan çıktı. Şu an 2. sahibinde ama yine çalışmıyor sadece git gel gibi işlerde kullanılıyor. Çok bakımlı değil ancak en azından bilindik orijinal makina. Bizde 3 tane çiftçeker var ve bunları düzenli ara işlerde kullanmak pek efektif olmuyor. Bu sebeple 640 ara işlerde(ilaç, gübre, nakliye) verimli olur mu bizim için. Yakıtı çekişi nasıldır? Daha önce hiç fiat kullanmadığımız için örneğin mf 265 vs ile kıyaslanırsa nasıldır. Gücü kaç beygir hidrolikleri güçlü mü? Gibi soruların yanıtları sizlerden bekliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Fiat 640 hakkında ara işler için nasıl olur?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt