PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
Fiat 640 ile Buğday ekimi hazırlığı ve ekim işlemi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1171343" data-attributes="member: 56055"><p>Teşekkürler sağolun</p><p></p><p>Sağol Sefa, hepimize inşallah</p><p></p><p>Sağol abim..</p><p></p><p>Teşekkürler Mahmut..</p><p></p><p>Sağol Yasin</p><p></p><p>Çok teşekkür ederim İsmail abi..</p><p></p><p>Sağol Yaşar abi</p><p></p><p>Sağol Celal..</p><p>Aysan fazla derine salmadan 12-14 cm derinlikte yormuyor motoru. Tiller ise 25 cm ve daha derinde yormaya başlıyor. Tabiki bu söylediklerim Traktör hakkı boyutlarında ekipman ve normal tavlı yerler için geçerli. </p><p></p><p>Sağol Mehmet hepimize inşallah</p><p></p><p>Çok sağol Batuhan, senden feyz alıyoruz artık.</p><p></p><p>Teşekkürler Ömer..</p><p></p><p>Çok teşekkür ederim Hacı Mehmet abi.</p><p></p><p>Sağolun. Gece ekimi iş yetişmediği için mecburen oldu, yalnız Allah yardım etti gece ekimi için bıraktığım yerler yumuşaktı. Bu sayede yetersiz aydınlatmaya rağmen mibzer izlerini görmekte zorlanmadım. </p><p></p><p>Halkalı Tırmık güzel olurdu, fakat bu da yeterli sıkıştırma sağladı. Ben memnunum. </p><p></p><p>640 için üst limit sayılabilir ekipman ile çalıştım, zira 19 ayak asılı mibzer ile çalışan başka 640 görmedim, 13 ayak tiller de büyük gelir diye genelde 70 HP ve üzeri Traktör sahipleri kullanıyor.</p><p></p><p>Sağol Görkem, teşekkürler..</p><p></p><p>Teşekkür ederim Ufuk abi..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1171343, member: 56055"] Teşekkürler sağolun Sağol Sefa, hepimize inşallah Sağol abim.. Teşekkürler Mahmut.. Sağol Yasin Çok teşekkür ederim İsmail abi.. Sağol Yaşar abi Sağol Celal.. Aysan fazla derine salmadan 12-14 cm derinlikte yormuyor motoru. Tiller ise 25 cm ve daha derinde yormaya başlıyor. Tabiki bu söylediklerim Traktör hakkı boyutlarında ekipman ve normal tavlı yerler için geçerli. Sağol Mehmet hepimize inşallah Çok sağol Batuhan, senden feyz alıyoruz artık. Teşekkürler Ömer.. Çok teşekkür ederim Hacı Mehmet abi. Sağolun. Gece ekimi iş yetişmediği için mecburen oldu, yalnız Allah yardım etti gece ekimi için bıraktığım yerler yumuşaktı. Bu sayede yetersiz aydınlatmaya rağmen mibzer izlerini görmekte zorlanmadım. Halkalı Tırmık güzel olurdu, fakat bu da yeterli sıkıştırma sağladı. Ben memnunum. 640 için üst limit sayılabilir ekipman ile çalıştım, zira 19 ayak asılı mibzer ile çalışan başka 640 görmedim, 13 ayak tiller de büyük gelir diye genelde 70 HP ve üzeri Traktör sahipleri kullanıyor. Sağol Görkem, teşekkürler.. Teşekkür ederim Ufuk abi.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
Fiat 640 ile Buğday ekimi hazırlığı ve ekim işlemi..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt