PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
fiat 640 motoru 780 motor yapma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali Gümüş" data-source="post: 1211939" data-attributes="member: 79392"><p>Bence 780 kapasitesine çıkarmak yeni baştan motor yapmak demek olur.Piston gömlek değişecek siboplar değişecek üst kapakla oynanacak.Krank değişmeyecekse sıkıntı olur.Krank falan derken büyük masraf üstelik çakma olacak.Onun yerine bir türbo intercool tak keyfine bak.Bunun için Tavsiye edebileceğim Aslında eskiden NH.fabrika mühendisi olan Ali Gençsoy.Gentrak Türbo. 0532-6846003 tel den görüşebilirsin.Taktığı türbolar daha yüksek basınçlı yani orijinal TD 65 -75-90 vs.kullanılandan daha yüksek basınç ve verimli..3-5 bin tl ye mal olur.Hem yakıt tasarufu yaparsın hem de 15-20 hp güç sağlarsın.Yokuş vs için tek çeker olduktan sonra 780 de çare değil fakat arkalara birer ağırlık daha bağlayarak ya da yarı su ile sorun çözülür çıkamayacağı yer olmaz.Bende de TD65 var tekçeker ot balya makinesinde de kullanıyorum.Sıkıntı yok.Sen beni dinle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Gümüş, post: 1211939, member: 79392"] Bence 780 kapasitesine çıkarmak yeni baştan motor yapmak demek olur.Piston gömlek değişecek siboplar değişecek üst kapakla oynanacak.Krank değişmeyecekse sıkıntı olur.Krank falan derken büyük masraf üstelik çakma olacak.Onun yerine bir türbo intercool tak keyfine bak.Bunun için Tavsiye edebileceğim Aslında eskiden NH.fabrika mühendisi olan Ali Gençsoy.Gentrak Türbo. 0532-6846003 tel den görüşebilirsin.Taktığı türbolar daha yüksek basınçlı yani orijinal TD 65 -75-90 vs.kullanılandan daha yüksek basınç ve verimli..3-5 bin tl ye mal olur.Hem yakıt tasarufu yaparsın hem de 15-20 hp güç sağlarsın.Yokuş vs için tek çeker olduktan sonra 780 de çare değil fakat arkalara birer ağırlık daha bağlayarak ya da yarı su ile sorun çözülür çıkamayacağı yer olmaz.Bende de TD65 var tekçeker ot balya makinesinde de kullanıyorum.Sıkıntı yok.Sen beni dinle. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
fiat 640 motoru 780 motor yapma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt