PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
FIAT 750 SPECİAL 1974 model 25.000 TL bile satılmamıştır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KALINLI_58" data-source="post: 576896" data-attributes="member: 33899"><p><strong>Ynt: FIAT 750 SPECİAL 1974 model 25.000 TL bile satılmamıştır</strong></p><p></p><p>,</p><p>Kardeş bende 2012 model 4 çeker TD100d de var, Steyr de var, Fıat 750 S de var. Yani 3 tane traktörümüz var. Ben gidip steyr şöyle böyle demiyorum. Çünkü bir halta yaramaz. Yada TD100d Case jx110 u çekiyor demiyorum. Onunda gücü belli. Ama Fıat 750 S hakkında saçma sapan yorumlar yapılmış. Ben burda reklam yapmıyorum. Fıat 750 S lerin böyle olanı da var bunu bilin görün diye konu açtım. Bilmeden yorum yapmayın. Yok 398 çekermiş, 6600 çekermiş başka 750s leri bilmem ama bendekini çekemiyor işte. Bu çekişmeleri görenler anlattığı içinde kimse cesaret edip takamıyor. Zaten bunun gücü meşhur olduğundan bayi 70-56 ile değişiyor. Adamın çiftliği vardı. Satmaya değil kullanmaya almak istedi. Abartınca elime birşey geçmeyecek merak etmeyin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KALINLI_58, post: 576896, member: 33899"] [b]Ynt: FIAT 750 SPECİAL 1974 model 25.000 TL bile satılmamıştır[/b] , Kardeş bende 2012 model 4 çeker TD100d de var, Steyr de var, Fıat 750 S de var. Yani 3 tane traktörümüz var. Ben gidip steyr şöyle böyle demiyorum. Çünkü bir halta yaramaz. Yada TD100d Case jx110 u çekiyor demiyorum. Onunda gücü belli. Ama Fıat 750 S hakkında saçma sapan yorumlar yapılmış. Ben burda reklam yapmıyorum. Fıat 750 S lerin böyle olanı da var bunu bilin görün diye konu açtım. Bilmeden yorum yapmayın. Yok 398 çekermiş, 6600 çekermiş başka 750s leri bilmem ama bendekini çekemiyor işte. Bu çekişmeleri görenler anlattığı içinde kimse cesaret edip takamıyor. Zaten bunun gücü meşhur olduğundan bayi 70-56 ile değişiyor. Adamın çiftliği vardı. Satmaya değil kullanmaya almak istedi. Abartınca elime birşey geçmeyecek merak etmeyin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
FIAT 750 SPECİAL 1974 model 25.000 TL bile satılmamıştır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt