PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
FIAT 750 SPECİAL 1974 model 25.000 TL bile satılmamıştır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 579083" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: FIAT 750 SPECİAL 1974 model 25.000 TL bile satılmamıştır</strong></p><p></p><p>evet </p><p>birde şu var eski traktörleri tartan taşa vur markası ne olursa olsun yenilerden saglam</p><p>benim amca oglu 1994de altıgı steyrin üstüne 4 traktör degiştirdi enson benle beraber 2005de başak aldı 3 yıl sonra onuda sattı yandan vitesli başak aldı hiç memnun degil</p><p>eski steyrler üretilse hemen alırım diyor</p><p>4lü 12 numara pullugu benim başak çekiyor zorlanmadan</p><p>onun başak yeni oldugu halde çekmiyor traktörün sesini duysan çıkan dumanı görsen fabrika bacası zannedersin )))</p><p>ama onun başakta ısınmıyor su kanalları ve radyatör petekleri arasındaki genişlik falan daha fazla onun başakta</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 579083, member: 33118"] [b]Ynt: FIAT 750 SPECİAL 1974 model 25.000 TL bile satılmamıştır[/b] evet birde şu var eski traktörleri tartan taşa vur markası ne olursa olsun yenilerden saglam benim amca oglu 1994de altıgı steyrin üstüne 4 traktör degiştirdi enson benle beraber 2005de başak aldı 3 yıl sonra onuda sattı yandan vitesli başak aldı hiç memnun degil eski steyrler üretilse hemen alırım diyor 4lü 12 numara pullugu benim başak çekiyor zorlanmadan onun başak yeni oldugu halde çekmiyor traktörün sesini duysan çıkan dumanı görsen fabrika bacası zannedersin ))) ama onun başakta ısınmıyor su kanalları ve radyatör petekleri arasındaki genişlik falan daha fazla onun başakta [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
FIAT 750 SPECİAL 1974 model 25.000 TL bile satılmamıştır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt