PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Fiat 8066 4x4 1996
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mst uyk" data-source="post: 1351053" data-attributes="member: 76177"><p>Yaş olarak benden büyük abiler vardır tecrübeli ben 29 yaşındayım 2005 yılından beri sanayide çalıştım Iveco yetkili serviste ben bu yaşıma kadar ortadan blok kopartıp bölünen difransiyel dağıtan şanzıman dağıtan hararet yapan vs bi Fiat 65-46 70-56 80-66 hatta Fiat 480 540 640 görmedim benden yaşlı 480 540 lar var daha şanzıman sökülmemiş difransiyel açılmamış birde ne başaklar erkuntlar Tümosan New Holland lar var ortadan bölünen mi istersin hidrolikleri arıza yapan mı istersin hararetten yürüyemeyen mi istersin çok çekiyor deyip difransiyeli şanzımanı dağıtan mı istersin debriyajı kalibrasyon tutmayan mı istersin ben malımın arkasındayım ister pullukla ister balya makinesi ile sadece üzerindeki söför değiştirmek için duracak kontak kapatmadan 1 ay yağına suyuna bile bakmiycam radyatör bile temizlemiycem gelebilecek varsa gelsin 8066 nın peşinden hangisi yanacak bakalım hodri meydan 1 ay durmadan 8066 çalışır ama şuan traktör diye satılan naylon motorlara olacaklar bırak 1 ayı bir gün durmadan çalışacak radyatör tıkanıp hararet yapacak kuyruk mili debriyajı çek bırak çek bırak tel kopacak yarım debriyaj yapmaktan debriyaj kalibrasyonu diye bişey kalmayacak yağ basınçlı kuyruk mili bilmiyorum 10 gün dayanırmı belki bunların hiç biri olmaya da bilir ama ben 8066 yı satıcam dediğinden beri bir kişide bana şu marka motor al demedi aksine satma yanarsın dedi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mst uyk, post: 1351053, member: 76177"] Yaş olarak benden büyük abiler vardır tecrübeli ben 29 yaşındayım 2005 yılından beri sanayide çalıştım Iveco yetkili serviste ben bu yaşıma kadar ortadan blok kopartıp bölünen difransiyel dağıtan şanzıman dağıtan hararet yapan vs bi Fiat 65-46 70-56 80-66 hatta Fiat 480 540 640 görmedim benden yaşlı 480 540 lar var daha şanzıman sökülmemiş difransiyel açılmamış birde ne başaklar erkuntlar Tümosan New Holland lar var ortadan bölünen mi istersin hidrolikleri arıza yapan mı istersin hararetten yürüyemeyen mi istersin çok çekiyor deyip difransiyeli şanzımanı dağıtan mı istersin debriyajı kalibrasyon tutmayan mı istersin ben malımın arkasındayım ister pullukla ister balya makinesi ile sadece üzerindeki söför değiştirmek için duracak kontak kapatmadan 1 ay yağına suyuna bile bakmiycam radyatör bile temizlemiycem gelebilecek varsa gelsin 8066 nın peşinden hangisi yanacak bakalım hodri meydan 1 ay durmadan 8066 çalışır ama şuan traktör diye satılan naylon motorlara olacaklar bırak 1 ayı bir gün durmadan çalışacak radyatör tıkanıp hararet yapacak kuyruk mili debriyajı çek bırak çek bırak tel kopacak yarım debriyaj yapmaktan debriyaj kalibrasyonu diye bişey kalmayacak yağ basınçlı kuyruk mili bilmiyorum 10 gün dayanırmı belki bunların hiç biri olmaya da bilir ama ben 8066 yı satıcam dediğinden beri bir kişide bana şu marka motor al demedi aksine satma yanarsın dedi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Fiat 8066 4x4 1996
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt