PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Fiat 8066 4x4 1996
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemilAltan" data-source="post: 1351665" data-attributes="member: 60074"><p>Mesut Kardeşim sakin olmakta fayda var, Allah var seni tanırız ve senin bizde çok olumlu profilin ve paylasimlarin var kardeşim. Konuyla ilgili herkes bildiğini yada kanısıyla konusur.Bana göre bugün oluşan piyasa sartlarinda senin motor 120 bin ederi vardir.Şöylebir ornek vereyim,benim 99 model 285 i takip ediyorum sahibindende her hafta 5 bin yukseltiyorlar.100 bin sinirini atlamış durumda.Ha bide bu tek cekerleri böyle. Inan satim diyorum da yerine ne alirim hatta ayni model kendisini alamam diyorum...</p><p>Bende 3600 yada 5000 bulursam alirim ama gecen yil 25 bin bandinda olan traktorler 50 bin bandinda...</p><p>Bende geriliyorum vallaha...</p><p>Sakin olalım, Allah cumlemize selamet versin....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemilAltan, post: 1351665, member: 60074"] Mesut Kardeşim sakin olmakta fayda var, Allah var seni tanırız ve senin bizde çok olumlu profilin ve paylasimlarin var kardeşim. Konuyla ilgili herkes bildiğini yada kanısıyla konusur.Bana göre bugün oluşan piyasa sartlarinda senin motor 120 bin ederi vardir.Şöylebir ornek vereyim,benim 99 model 285 i takip ediyorum sahibindende her hafta 5 bin yukseltiyorlar.100 bin sinirini atlamış durumda.Ha bide bu tek cekerleri böyle. Inan satim diyorum da yerine ne alirim hatta ayni model kendisini alamam diyorum... Bende 3600 yada 5000 bulursam alirim ama gecen yil 25 bin bandinda olan traktorler 50 bin bandinda... Bende geriliyorum vallaha... Sakin olalım, Allah cumlemize selamet versin.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Fiat 8066 4x4 1996
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt