PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
Fiat mı John Deere mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1080792" data-attributes="member: 69588"><p>Resimdeki fiat jd nin yanında bir kasnak gibi duruyor ama ona rağmen herkes fiat diyor. Demek ki uzel 285 mi Fendt vario 516 mı diye bir paylaşım olsa aynı şekilde Uzel derler. Artık bu fiat ve uzelde ne varsa ben bilmiyorum. Bu şekilde dünya teknolojisini hep 50 yıl geride takip etmeye mahkumuz.</p><p>Pekala fiat mı,Uzel mi yoksa Erkunt CRD mi? Bence erkunt CRD. Erkunt CRD yi 5 tane massey 285 le değiştirmem ve aynı zamanda fiat 46,56,66 ile hiç değişmem,çünkü ben yenilikten ve teknolojiden yanayım. Düşüncelerinize saygı duyuyorum yalnız masseyin uzeli ve fiat efsane oldu ve kullandıkları teknolojide çok geride kaldı artık o normlarda traktör üretenler hala var kaporta aşkı olmasın yoksa hep yerimizde sayarız.</p><p>John deere 5085M 32/16 elektronik hi&lo ve power reverser,elektronik diferansiyel kilidi ve dört çeker,yarım döküm şasi ve saglam gövde,elektronik pto kontrol ve çeki kontrol gibi çok güzel özelliklere sahip olan bir traktör fiatin kasnağına tercih ediliyorsa bu durumun derinliklerinde köklü bir sorun var demektir. Eğer yazdıklarımdan bilmeyerek maksadımı aştıysam hepinizden özür dilerim. Ben sadece çiftçimizı düşündüğüm için ve onlara daha iyilerini layık gördüğüm için bunlar yazdım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1080792, member: 69588"] Resimdeki fiat jd nin yanında bir kasnak gibi duruyor ama ona rağmen herkes fiat diyor. Demek ki uzel 285 mi Fendt vario 516 mı diye bir paylaşım olsa aynı şekilde Uzel derler. Artık bu fiat ve uzelde ne varsa ben bilmiyorum. Bu şekilde dünya teknolojisini hep 50 yıl geride takip etmeye mahkumuz. Pekala fiat mı,Uzel mi yoksa Erkunt CRD mi? Bence erkunt CRD. Erkunt CRD yi 5 tane massey 285 le değiştirmem ve aynı zamanda fiat 46,56,66 ile hiç değişmem,çünkü ben yenilikten ve teknolojiden yanayım. Düşüncelerinize saygı duyuyorum yalnız masseyin uzeli ve fiat efsane oldu ve kullandıkları teknolojide çok geride kaldı artık o normlarda traktör üretenler hala var kaporta aşkı olmasın yoksa hep yerimizde sayarız. John deere 5085M 32/16 elektronik hi&lo ve power reverser,elektronik diferansiyel kilidi ve dört çeker,yarım döküm şasi ve saglam gövde,elektronik pto kontrol ve çeki kontrol gibi çok güzel özelliklere sahip olan bir traktör fiatin kasnağına tercih ediliyorsa bu durumun derinliklerinde köklü bir sorun var demektir. Eğer yazdıklarımdan bilmeyerek maksadımı aştıysam hepinizden özür dilerim. Ben sadece çiftçimizı düşündüğüm için ve onlara daha iyilerini layık gördüğüm için bunlar yazdım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
Fiat mı John Deere mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt