PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
Fiat mı John Deere mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mavzer99" data-source="post: 1080808" data-attributes="member: 74799"><p>Hak veriyorum hocam yenilik ve teknoliji sart ayni zamanda saglamlikta..Elbette bi 285 5400 olamaz ve yahutta bi erkunt herkes kendi malini over bu bi gercek...ben 285s kullaniyorum her turlu yenilige ve teknolijiye aciligim..gelipte fentle felan kiyaslama da yapmam..marka gozetmeden arti ve eksi yonlerini soylerim her traktorun..ben her konuda hemen hemen 285 kotuleniyor ona anlam veremiyorum sadece..Uzel ve Turk traktor zamaninda yaptigi traktorlerde okadar saglam ve guclu malzeme kullandi ve biz yillardir ekmek yedik bunlardan..peki simdi neden bu iki marka 2.el piyasasina hakim..bu yuzden. Degilmi hergun Uzel makyajli traktorler cikiyor..zamaninda da bence gayet teknolojik ti bu markalr..mesala lift o matik kullandi Turk traktor..2000 de klima vardi 285s de..shutle vardi 2004 3000 serisinde..teknoliji oydu o zamanlar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mavzer99, post: 1080808, member: 74799"] Hak veriyorum hocam yenilik ve teknoliji sart ayni zamanda saglamlikta..Elbette bi 285 5400 olamaz ve yahutta bi erkunt herkes kendi malini over bu bi gercek...ben 285s kullaniyorum her turlu yenilige ve teknolijiye aciligim..gelipte fentle felan kiyaslama da yapmam..marka gozetmeden arti ve eksi yonlerini soylerim her traktorun..ben her konuda hemen hemen 285 kotuleniyor ona anlam veremiyorum sadece..Uzel ve Turk traktor zamaninda yaptigi traktorlerde okadar saglam ve guclu malzeme kullandi ve biz yillardir ekmek yedik bunlardan..peki simdi neden bu iki marka 2.el piyasasina hakim..bu yuzden. Degilmi hergun Uzel makyajli traktorler cikiyor..zamaninda da bence gayet teknolojik ti bu markalr..mesala lift o matik kullandi Turk traktor..2000 de klima vardi 285s de..shutle vardi 2004 3000 serisinde..teknoliji oydu o zamanlar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
Fiat mı John Deere mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt