PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
FİAT MI MF Mİ??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="volkanuzel" data-source="post: 309266" data-attributes="member: 14100"><p><strong>Ynt: FİAT MI MF Mİ??</strong></p><p></p><p> bırakın arkadaş bu işleri burda kullanan var 110/90 la 3105 traktörü vardı adamın 3105aynı pullukla tepesine çıkıyodu onu satıp 6470 aldı bukadar övmeyin 110/90ı tamam görünüş itibariyle kalıplı babayiğit ama hantal td95 misali fiyatların hepsi böyle tla 90 valla bizim erkuntla aynı gidiyo yükte.. hiç canı yok bu motorların biyol 180dereceden az bişey meil alsın kesiliyor bu motorlar, ben kaçkere kullandım ama massey öle değildir yırtınır bikerebi deneseniz bana hak verirsiniz her güçte 3-4 tane mf-nh karşılaştırması yaparak bi test etseniz farkı açık bişekilde görebilirsiniz ama millet daha halaa inat ediyor ben anlamıyorum göz var nizam var benim iki römork 8ton arpayla vites değiştirmeden çıktığım bayırı tla 90 1römorkla 2.vitese düşüyor arkadanda tümosan yapışıyor tümosan her şekilde nhden iyi çekiyor biz deneyip konuşuyoruz burda..mf patinaj motoruymuş milletten duyduğunuzu anlatıyonuz bize burda patinaj neden yapar traktör bana bi açıklasana fiat neden yapmaz mf neden yapar?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="volkanuzel, post: 309266, member: 14100"] [b]Ynt: FİAT MI MF Mİ??[/b] bırakın arkadaş bu işleri burda kullanan var 110/90 la 3105 traktörü vardı adamın 3105aynı pullukla tepesine çıkıyodu onu satıp 6470 aldı bukadar övmeyin 110/90ı tamam görünüş itibariyle kalıplı babayiğit ama hantal td95 misali fiyatların hepsi böyle tla 90 valla bizim erkuntla aynı gidiyo yükte.. hiç canı yok bu motorların biyol 180dereceden az bişey meil alsın kesiliyor bu motorlar, ben kaçkere kullandım ama massey öle değildir yırtınır bikerebi deneseniz bana hak verirsiniz her güçte 3-4 tane mf-nh karşılaştırması yaparak bi test etseniz farkı açık bişekilde görebilirsiniz ama millet daha halaa inat ediyor ben anlamıyorum göz var nizam var benim iki römork 8ton arpayla vites değiştirmeden çıktığım bayırı tla 90 1römorkla 2.vitese düşüyor arkadanda tümosan yapışıyor tümosan her şekilde nhden iyi çekiyor biz deneyip konuşuyoruz burda..mf patinaj motoruymuş milletten duyduğunuzu anlatıyonuz bize burda patinaj neden yapar traktör bana bi açıklasana fiat neden yapmaz mf neden yapar? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
FİAT MI MF Mİ??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt