PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Videolar (Alıntılar)
FİATAGRİ 100-90 & GASPARDO ANIZA EKİM MAKİNASI [2012]...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 617908" data-attributes="member: 22267"><p><strong>[PLAIN]Ynt: FİATAGRİ 100-90 & GASPARDO ANIZA EKİM MAKİNASI [2012]...!!![/PLAIN]</strong></p><p></p><p>avrupa görmenin disinda biraz deli cesareti diyelim abi..))) Valla ben kafaya koydum. Bu isi herkesden kesden iyi yapacam.. Benim amacim para kazanmak, babamlar gibi hoby amacli yapmiycam.. Bu sene birde pellet tavuk b*ku denedim.. Bakalim o nasil cikacak.. YOl kenarina basmisimki enolayi, yine iyi cikarsa hepsi köylüye tohumluk olarak gidecek. </p><p>Valla bu 3. senesiydi kadim abi. Gecen sene ve önceki sene basvuranlar 60 tl destek aliyorlar. Ben 3 sene boyunca 30 alacam. Yildizelinde Yavuda bizde(karakaya) ve güneykaya da var. Sarkisladada bi makina olmasi lazim.. Hakan bey sagolsun basvuru tarihi bitmis olmasina ragmen ek süre istedi ve onaylatti.. Ektikden 2 hafta sonra köye liste asmislardi. Bi benim ismim var gerci. Bu hafta parayi bekliyoruz hatta..Kombineyi sakalak aldik.. Kombine derken su bildigimiz hububat mibzeri.. Nohut, yonca vs ektigi icin kombine diye geciyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 617908, member: 22267"] [b][PLAIN]Ynt: FİATAGRİ 100-90 & GASPARDO ANIZA EKİM MAKİNASI [2012]...!!![/PLAIN][/b] avrupa görmenin disinda biraz deli cesareti diyelim abi..))) Valla ben kafaya koydum. Bu isi herkesden kesden iyi yapacam.. Benim amacim para kazanmak, babamlar gibi hoby amacli yapmiycam.. Bu sene birde pellet tavuk b*ku denedim.. Bakalim o nasil cikacak.. YOl kenarina basmisimki enolayi, yine iyi cikarsa hepsi köylüye tohumluk olarak gidecek. Valla bu 3. senesiydi kadim abi. Gecen sene ve önceki sene basvuranlar 60 tl destek aliyorlar. Ben 3 sene boyunca 30 alacam. Yildizelinde Yavuda bizde(karakaya) ve güneykaya da var. Sarkisladada bi makina olmasi lazim.. Hakan bey sagolsun basvuru tarihi bitmis olmasina ragmen ek süre istedi ve onaylatti.. Ektikden 2 hafta sonra köye liste asmislardi. Bi benim ismim var gerci. Bu hafta parayi bekliyoruz hatta..Kombineyi sakalak aldik.. Kombine derken su bildigimiz hububat mibzeri.. Nohut, yonca vs ektigi icin kombine diye geciyor.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Videolar (Alıntılar)
FİATAGRİ 100-90 & GASPARDO ANIZA EKİM MAKİNASI [2012]...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt