PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
fiatların fiyatı tavan yapmış yorumları bekliyorum....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 367201" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: fiatların fiyatı tavan yapmış yorumları bekliyorum....</strong></p><p></p><p>ama şuna kesin inanıyorum.bizim milletimiz bişeyi tutuyosa boşa tutmuyor.vardır muhakkak bi bildiği.1 yıl önce 2000 model 646 bin km de çift kabin ısuzu tfr gördüm.gördüğüm kişi aracı sıfır almış ve hep tek el kullanılmış.bunun yarısı uzun yol yarısı şehir içi diyor.ustaya motorunu gösteriyordu.haa bu arada motoru hiç açılmamış yani anahtar değmemiş.yağ çıbuğunu çektiğinizde buhar dahi atmıyordu.usta bu motor 1 buçuk milyon kilometreyi rahat geçecek diyordu.gelelim parasına.ben çift kabin alım satımı yapan biriyim.sizlere şöyle bir örnek vereyim.2000 model ısuzu çift kabin 22-23 bin 2006 model ford ranger 20-22 bin 2006 model mazda çift kabin 19-21 bin.yani bişey çok tutuluyosa inanın boşa tutulmuyor , tutulan bişeyde kendini boşa tutturmuyor.ben çok ford ranger gördüm 200 binde motor rektefesi yapılan veya 100 binde turbosu deyişen.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 367201, member: 21790"] [b]Ynt: fiatların fiyatı tavan yapmış yorumları bekliyorum....[/b] ama şuna kesin inanıyorum.bizim milletimiz bişeyi tutuyosa boşa tutmuyor.vardır muhakkak bi bildiği.1 yıl önce 2000 model 646 bin km de çift kabin ısuzu tfr gördüm.gördüğüm kişi aracı sıfır almış ve hep tek el kullanılmış.bunun yarısı uzun yol yarısı şehir içi diyor.ustaya motorunu gösteriyordu.haa bu arada motoru hiç açılmamış yani anahtar değmemiş.yağ çıbuğunu çektiğinizde buhar dahi atmıyordu.usta bu motor 1 buçuk milyon kilometreyi rahat geçecek diyordu.gelelim parasına.ben çift kabin alım satımı yapan biriyim.sizlere şöyle bir örnek vereyim.2000 model ısuzu çift kabin 22-23 bin 2006 model ford ranger 20-22 bin 2006 model mazda çift kabin 19-21 bin.yani bişey çok tutuluyosa inanın boşa tutulmuyor , tutulan bişeyde kendini boşa tutturmuyor.ben çok ford ranger gördüm 200 binde motor rektefesi yapılan veya 100 binde turbosu deyişen. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
fiatların fiyatı tavan yapmış yorumları bekliyorum....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt