PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Biber
Fide ve Acik tarla yetistiriciligi Biber [ Herbisit Kullanimi]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 1018688" data-attributes="member: 19401"><p>Sebze oldugu icin ot ilaci farkli farkli cesitler kullaniyorum misal k.lahanaya yarayan dursban4 maydanozu yakiyor. Fiks bi ilac yok humik asit ve toprak alti her devirmede sart kuru yada duruma gore yas gubrede senede baharin yaparim. Siz fideyi yastik olarakmi (sera laylon kapali muhafazami) yoksa viyollere cimbizla mi ekip sera ortami kuracaksiniz. Biz istanbulda bu is ile ugrasiyoruz fakat tam otomatiklesmeye yonelmedik kara duzen gittigi kadar gidecek bi iki seneye birakmayi dusunuyorum size gobek (aysberg) brokoli karnibahar ve imkaniniz varsa sulak araziniz varsa ki ankaranin prasasi tutulur istanbulda. Aklinizdaki plani net olarak denklestirin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 1018688, member: 19401"] Sebze oldugu icin ot ilaci farkli farkli cesitler kullaniyorum misal k.lahanaya yarayan dursban4 maydanozu yakiyor. Fiks bi ilac yok humik asit ve toprak alti her devirmede sart kuru yada duruma gore yas gubrede senede baharin yaparim. Siz fideyi yastik olarakmi (sera laylon kapali muhafazami) yoksa viyollere cimbizla mi ekip sera ortami kuracaksiniz. Biz istanbulda bu is ile ugrasiyoruz fakat tam otomatiklesmeye yonelmedik kara duzen gittigi kadar gidecek bi iki seneye birakmayi dusunuyorum size gobek (aysberg) brokoli karnibahar ve imkaniniz varsa sulak araziniz varsa ki ankaranin prasasi tutulur istanbulda. Aklinizdaki plani net olarak denklestirin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Biber
Fide ve Acik tarla yetistiriciligi Biber [ Herbisit Kullanimi]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt