PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
FİĞE CAN26 GÜBRE ATIMI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rfn26" data-source="post: 821702" data-attributes="member: 38047"><p><strong>Ynt: FİĞE CAN26 GÜBRE ATIMI</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkür ederim. Ekerken dap 10kg/dönüm atıyorum, macar fiğ+yulaf+arpa karıştıyıyoruz18-20 kg/dönüm ekiyoruz. nisan ve mayısta sulama yapıyoruz, 2 veya 3 defa su veriyorum. mart veya nisan havaların durumuna göre nitrat 26-33 atıyorum. Su yakın porsuktan sulama yapıyoruz. 5l mazot yakıyorum her seferinde 6 saat civarında sürüyor sulama. 11,5hp pancar motor ile ø75 boru kullanıyorum. aklıma gelenler bunlar. benim unuttuğum varsa sorabilirsin, aklıma gelmiyor başka. bide aynı tarlaya haziran başı veya ortası gibi hazırlayıp slaj mısır ekiyorum. kws marka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rfn26, post: 821702, member: 38047"] [b]Ynt: FİĞE CAN26 GÜBRE ATIMI[/b] Teşekkür ederim. Ekerken dap 10kg/dönüm atıyorum, macar fiğ+yulaf+arpa karıştıyıyoruz18-20 kg/dönüm ekiyoruz. nisan ve mayısta sulama yapıyoruz, 2 veya 3 defa su veriyorum. mart veya nisan havaların durumuna göre nitrat 26-33 atıyorum. Su yakın porsuktan sulama yapıyoruz. 5l mazot yakıyorum her seferinde 6 saat civarında sürüyor sulama. 11,5hp pancar motor ile ø75 boru kullanıyorum. aklıma gelenler bunlar. benim unuttuğum varsa sorabilirsin, aklıma gelmiyor başka. bide aynı tarlaya haziran başı veya ortası gibi hazırlayıp slaj mısır ekiyorum. kws marka. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
FİĞE CAN26 GÜBRE ATIMI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt