PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Fikrinizi Alabilir miyim?(Araba)(M.c.Y)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gocabolulu" data-source="post: 852957" data-attributes="member: 35942"><p><strong>Ynt: Fikrinizi Alabilir miyim?(Araba)(M.c.Y)</strong></p><p></p><p>Yorum yapanların çoğu marka fanatiklliği yapmış şu aralar sizinkine benzer bir durum bizde yaşıyoruz babama corolla yerine biraz daha yüksek bi araba almaya karar verdik pick uplar aslında çok mantıklı ama yıllık muayene,vergi hız sınırı bazı yollara çıkması yasak k belgesi vs bir sürü sıkıntı 2000 motor jiplerde vergisi çok ya eski model alacan 10 yaşını aşkın olacak vergisi ucuz olsun diyorsan. alternatif nissan qasqai veya hundai ix35 olabilir o kadar paran yoksa tek çare dacia duster kalıyor şahsen benim param olsa alırım araba çok az yakıyor yol tutuşu iyi yerden yüksek içi geniş bagajı büyük çekişi çok güzel çok seri ama içi çok kötü bildiğin 2000 model clio ile aynı... Ben olsam sıfırını almam 20000 km lerde 1 yaşında arabalar en az 10000 lira ucuza alınabilir sıfır duster alacağıma 1 yaşında qasqai veya hundai alırım ama sıfır olsun başım ağrımasın diyorsan dacia çok mantıklı. bizde ya 2001 civarı toyota rav 4 veya daci sandero stepvey alacaz heralde....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gocabolulu, post: 852957, member: 35942"] [b]Ynt: Fikrinizi Alabilir miyim?(Araba)(M.c.Y)[/b] Yorum yapanların çoğu marka fanatiklliği yapmış şu aralar sizinkine benzer bir durum bizde yaşıyoruz babama corolla yerine biraz daha yüksek bi araba almaya karar verdik pick uplar aslında çok mantıklı ama yıllık muayene,vergi hız sınırı bazı yollara çıkması yasak k belgesi vs bir sürü sıkıntı 2000 motor jiplerde vergisi çok ya eski model alacan 10 yaşını aşkın olacak vergisi ucuz olsun diyorsan. alternatif nissan qasqai veya hundai ix35 olabilir o kadar paran yoksa tek çare dacia duster kalıyor şahsen benim param olsa alırım araba çok az yakıyor yol tutuşu iyi yerden yüksek içi geniş bagajı büyük çekişi çok güzel çok seri ama içi çok kötü bildiğin 2000 model clio ile aynı... Ben olsam sıfırını almam 20000 km lerde 1 yaşında arabalar en az 10000 lira ucuza alınabilir sıfır duster alacağıma 1 yaşında qasqai veya hundai alırım ama sıfır olsun başım ağrımasın diyorsan dacia çok mantıklı. bizde ya 2001 civarı toyota rav 4 veya daci sandero stepvey alacaz heralde.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Fikrinizi Alabilir miyim?(Araba)(M.c.Y)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt