PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Finansal konularda gönüllü danışmanlık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bigband" data-source="post: 735149" data-attributes="member: 51104"><p>Merhaba</p><p>Ben tarımsal finansman üzerine yüksek lisans ve doktora eğitimi olan bir ziraat mühendisliğim. Yaklaşık 8 yıldır bu alanda çalışıyorum. Bu forumda çok sayıda üreticinin olduğunu gördüm. Bu üreticilerin finansal anlamda sorunlar yaşadığını ve çözümler aradığını tespit ettim. Üye olmadan önce forumda yer alan yüzlerce mesajı okudum ve burada gönüllü olarak sizden gelecek soruları cevaplamaya ve yardım etmeye karar verdim. Aklınıza şu soru gelebilir: karşılıksız olarak böyle bir şeyi neden yapayım ? . Ben memleketini seven, üreticinin çok kıymetli olduğunu bilen ve sahada defalarca bunu kendi gözleri ile görmüş birisiyim. O nedenle tamamen sektöre faydam olsun diye burada yardımcı olmaya karar verdim. </p><p></p><p>İsteyen arkadaşlara aşağıdaki konularda yardımcı olmaya hazırım</p><p>Finansal kaynak nasıl bulunur</p><p>Nasıl ve ne zaman borç alınır</p><p>Hangi faiz oranı borç almak için uygundur</p><p>Tarımsal ürünlerin farklı satış kanalları var mıdır</p><p>Bankaların TARIM kredileri nasıldır</p><p>Kooperatif Yada birlik üyesi olmak önemli midirim</p><p>Ürün fiyatları nasıl değişir. Dünyada TARIM ürünleri piyasası ne durumdadır</p><p>Seneye hangi ürünü ekeceğime nasıl karar vereceğim</p><p>Sözleşmeli TARIM nedir ? Yapılabilir mi ? Zararı yararı nedir ?</p><p>Verimli bir işletme için neler yapmak lazımdır</p><p>Tarla almak mı hayvan almak mı idealdir</p><p>Türkiye ' nin TARIM politikası nedir nasıl planlanır</p><p>Yaşadığınız ilin tarımsal planı nedir sizi neler bekliyor</p><p>Kısacası TARIM ve para ilişkisi olan her konu..</p><p></p><p></p><p>Not: hangi traktör az mazot yakar ve benzeri sorulara maalesef çok teknik oldukları için cevap veremiyorum bilgiiz olsun. Zaten forumda bu tip konularda çok deneyimli üreticilerimiz olduğunu gördüm bende onlardan öğreniyorum.</p><p></p><p>Saygı ve selamlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bigband, post: 735149, member: 51104"] Merhaba Ben tarımsal finansman üzerine yüksek lisans ve doktora eğitimi olan bir ziraat mühendisliğim. Yaklaşık 8 yıldır bu alanda çalışıyorum. Bu forumda çok sayıda üreticinin olduğunu gördüm. Bu üreticilerin finansal anlamda sorunlar yaşadığını ve çözümler aradığını tespit ettim. Üye olmadan önce forumda yer alan yüzlerce mesajı okudum ve burada gönüllü olarak sizden gelecek soruları cevaplamaya ve yardım etmeye karar verdim. Aklınıza şu soru gelebilir: karşılıksız olarak böyle bir şeyi neden yapayım ? . Ben memleketini seven, üreticinin çok kıymetli olduğunu bilen ve sahada defalarca bunu kendi gözleri ile görmüş birisiyim. O nedenle tamamen sektöre faydam olsun diye burada yardımcı olmaya karar verdim. İsteyen arkadaşlara aşağıdaki konularda yardımcı olmaya hazırım Finansal kaynak nasıl bulunur Nasıl ve ne zaman borç alınır Hangi faiz oranı borç almak için uygundur Tarımsal ürünlerin farklı satış kanalları var mıdır Bankaların TARIM kredileri nasıldır Kooperatif Yada birlik üyesi olmak önemli midirim Ürün fiyatları nasıl değişir. Dünyada TARIM ürünleri piyasası ne durumdadır Seneye hangi ürünü ekeceğime nasıl karar vereceğim Sözleşmeli TARIM nedir ? Yapılabilir mi ? Zararı yararı nedir ? Verimli bir işletme için neler yapmak lazımdır Tarla almak mı hayvan almak mı idealdir Türkiye ' nin TARIM politikası nedir nasıl planlanır Yaşadığınız ilin tarımsal planı nedir sizi neler bekliyor Kısacası TARIM ve para ilişkisi olan her konu.. Not: hangi traktör az mazot yakar ve benzeri sorulara maalesef çok teknik oldukları için cevap veremiyorum bilgiiz olsun. Zaten forumda bu tip konularda çok deneyimli üreticilerimiz olduğunu gördüm bende onlardan öğreniyorum. Saygı ve selamlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Finansal konularda gönüllü danışmanlık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt