PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Finansal konularda gönüllü danışmanlık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bigband" data-source="post: 735165" data-attributes="member: 51104"><p><strong>Ynt: Finansal konularda gönüllü danışmanlık</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Her kalkınma ajansının kendine ait destekleme programı oluyor. Ancak şu anda doğrudan tarımsal üretime destek veren ajans yok diye biliyorum. Çünkü kırsal kalkınma kurumu ve tarım bakanlığının ekipman hibe programı olduğu için kalkınma ajanslarının destek programları değiştirildi. Şu anda kalkınma ajansları daha çok sanayi ve eğitim konularında destek veriyorlar.</p><p></p><p>Benim önerim ise - gerçi işletmenizi tanımıyorum ama - önce sağımhaneden başlayıp etap etap modernizasyon yolunu izlemeniz. Özellikle sağımhane modernizasyonu hem süt verimine hem de kalitesine etki ediyor ve kendisini daha kısa sürede amorti ediyor. Ahır biraz daha bekleyebilir. Bir de bu planınızı süt veridiğiniz kurum/firma ile paylaşın. Çoğu zaman bu tip yatırımlarda birlikte hareket eden üreticilere rastlamışımdır. Örneğin firma soğutma tankı tedarik edebiliyor. Ayrıca, sağımhane için tarım bakanlığının hibe programına başvurabilirsiniz.</p><p></p><p>Şimdilik bunları söyleyebiliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bigband, post: 735165, member: 51104"] [b]Ynt: Finansal konularda gönüllü danışmanlık[/b] Her kalkınma ajansının kendine ait destekleme programı oluyor. Ancak şu anda doğrudan tarımsal üretime destek veren ajans yok diye biliyorum. Çünkü kırsal kalkınma kurumu ve tarım bakanlığının ekipman hibe programı olduğu için kalkınma ajanslarının destek programları değiştirildi. Şu anda kalkınma ajansları daha çok sanayi ve eğitim konularında destek veriyorlar. Benim önerim ise - gerçi işletmenizi tanımıyorum ama - önce sağımhaneden başlayıp etap etap modernizasyon yolunu izlemeniz. Özellikle sağımhane modernizasyonu hem süt verimine hem de kalitesine etki ediyor ve kendisini daha kısa sürede amorti ediyor. Ahır biraz daha bekleyebilir. Bir de bu planınızı süt veridiğiniz kurum/firma ile paylaşın. Çoğu zaman bu tip yatırımlarda birlikte hareket eden üreticilere rastlamışımdır. Örneğin firma soğutma tankı tedarik edebiliyor. Ayrıca, sağımhane için tarım bakanlığının hibe programına başvurabilirsiniz. Şimdilik bunları söyleyebiliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Finansal konularda gönüllü danışmanlık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt