PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
Firma Temsilcilerinin Bir Görünüp Sonra Kaybolması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gökhan Özkan" data-source="post: 864902" data-attributes="member: 6784"><p>MErhaba Arkadaşlar;</p><p></p><p>Bu konuyu açarken çok düşündüm.Acaba kırılan üzülenler olurmu diye.Ama açmak mecburiyetinde hisssettim kendimi.Olaya öz eleştri yapmakla başlayalım.Foruma üye olan firma temsilcileri bir hızla giriyor ve aynı hılza tekrar kayboluyor.Bu onlardan kaynaklandığı kadar bizdende kaynaklana bi sorun.Şöyle ki;</p><p>Örnek verecek olursa Ünlü firması gelmiş.Sorduğumuz sorular 5 li 12 inç kaç cm yer götürür,1 ayak daha eklemek istiyorum parası ne kadar? vs.. gibi sorular.Bu firmalar daha doğrusu fabrikalar bayi aracılığıyla satış yapar.Yekten ne fiyat verirler nede satış yaparlar.Eğerki yaparsalar 1 pulluk satacam diye yılda 300 pullluk satan bayisini küstürürler.O yüzden çoğu firma satış yapmaz.</p><p>Konunun özeti şu.Bizim bu tarz markalardan isteyeceğimiz şeyler basit şeyler olmamalı.Mesela neden çamur tutmayan pulluk yapmıyorsunuz.Sermaik tabakları ne zaman kullancak Türk çiftçisi.Hem çiftçiliğimizin hemde firmaların gelişmesi için sorular olmalı.Ayrıca bu firmalarda basit sorulardan sıkıldığı için bizim forumu küçük görüyorlar.</p><p>NErede Turan paylaşım yok</p><p>Nerede Alpler paylaşım yok</p><p>Daha çok uzatılabilir.</p><p>Bu konuyla ilgili sizinde görüşlerinizi bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gökhan Özkan, post: 864902, member: 6784"] MErhaba Arkadaşlar; Bu konuyu açarken çok düşündüm.Acaba kırılan üzülenler olurmu diye.Ama açmak mecburiyetinde hisssettim kendimi.Olaya öz eleştri yapmakla başlayalım.Foruma üye olan firma temsilcileri bir hızla giriyor ve aynı hılza tekrar kayboluyor.Bu onlardan kaynaklandığı kadar bizdende kaynaklana bi sorun.Şöyle ki; Örnek verecek olursa Ünlü firması gelmiş.Sorduğumuz sorular 5 li 12 inç kaç cm yer götürür,1 ayak daha eklemek istiyorum parası ne kadar? vs.. gibi sorular.Bu firmalar daha doğrusu fabrikalar bayi aracılığıyla satış yapar.Yekten ne fiyat verirler nede satış yaparlar.Eğerki yaparsalar 1 pulluk satacam diye yılda 300 pullluk satan bayisini küstürürler.O yüzden çoğu firma satış yapmaz. Konunun özeti şu.Bizim bu tarz markalardan isteyeceğimiz şeyler basit şeyler olmamalı.Mesela neden çamur tutmayan pulluk yapmıyorsunuz.Sermaik tabakları ne zaman kullancak Türk çiftçisi.Hem çiftçiliğimizin hemde firmaların gelişmesi için sorular olmalı.Ayrıca bu firmalarda basit sorulardan sıkıldığı için bizim forumu küçük görüyorlar. NErede Turan paylaşım yok Nerede Alpler paylaşım yok Daha çok uzatılabilir. Bu konuyla ilgili sizinde görüşlerinizi bekliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
Firma Temsilcilerinin Bir Görünüp Sonra Kaybolması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt