PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
Firma Temsilcilerinin Bir Görünüp Sonra Kaybolması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 865076" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: Firma Temsilcilerinin Bir Görünüp Sonra Kaybolması</strong></p><p></p><p>Firmaların sitemizden kaybolması gerçekten üzüntü verici birşey. Bunun için çeşitli sebepler var. Arkadaşlarında dedikleri gibi ilk etaptaki reklam ve pazarlama beklentileri. Nitelikli soru ve görüş alamamaları. Hâla internetten reklam ve tanıtım olaylarına yabancı olmaları bu konuyu etkileyen etmenler. Fuarlarda birçok firma ile görüşüyüroum. Çoğuda beni tanıyorlar. Aynı zamanda sitemizide biliyorlar. Hatta takip ettiklerini söylüyorlar. Bu şekilde bana ulaşan firmalar bile var. Hep dile getiriyorum. Görüştüğüm firmalara sitemizde aktif olmalarını söylüyorum. Ama vakit ve imkanları kimisininde el vermiyor sanırım. Yani bazı büyük firma sahipleri işten güçten bakamıyorlar. Elemanlarıda görevlendirseler onlarda bir girip çıkıyorlar. Hâla ülkemizde yurt dışındaki firmalardaki gibi sosyal ağlardan, internetten ve pazarlamadan sorumlu nitelikli eleman bulunmaması önemli etkinlerden birisi. Firma elemanları bu konulara önem vermiyor. Aynı şekilde bazı firmalarda. Yurt dışında sırf bu alanlarda firmayı aktif tutan elemanlar görevlendiriyorlar. Ülkemiz daha bu konuma gelemedi. Çoğu firma bu son çıkan ticaret kanunu ile internet sitesine kavuştu. Yani bizde de aktif firmalar olacak. Ama daha zaman var diye düşünüyorum. Az çok sitemizi tanımaya başladılar. Zamanla onlarda öneminin farkına varıp, sitemize gereken ilgiyi göstereceklerdir. Bunun olabilmesi için bizimde aramıza gelen firmalara yapıcı eleştiri ve tavsiyelerde bulunmamız gerek. Ürünlerini kullanan veya kullanmayı düşünen kişilerin bu ürünler hakkında tecrübe ve fikirlerini paylaşması, ürünler hakkında detaylı bilgi istemesi gerek. Eğer ürünü iyileştirme anlamında yapılabilecek şeyler varsa, bunlarıda dile getirmeleri gerek. Sadece fiyat veya gerekli traktörü sormak gereksiz bir yorum kalabalığı yapıyor. Bunu zaten bir firmanın bayisinide gidip sorabiliriz. O yüzden daha yaratıcı sorular sormamız gerek düşünüyorum. Ayrıca yeni bir ürün alan bir üyemizin aldığı ürün hakkında bilgi veren, eksiklerini anlatan, üzerinde yapılabilecek yenilikleride anlatan konular açması daha ilgi çekici olabilir. Hatta fotoğraf ve vidyolar ilede desteklenebilir diye düşünüyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 865076, member: 6"] [b]Ynt: Firma Temsilcilerinin Bir Görünüp Sonra Kaybolması[/b] Firmaların sitemizden kaybolması gerçekten üzüntü verici birşey. Bunun için çeşitli sebepler var. Arkadaşlarında dedikleri gibi ilk etaptaki reklam ve pazarlama beklentileri. Nitelikli soru ve görüş alamamaları. Hâla internetten reklam ve tanıtım olaylarına yabancı olmaları bu konuyu etkileyen etmenler. Fuarlarda birçok firma ile görüşüyüroum. Çoğuda beni tanıyorlar. Aynı zamanda sitemizide biliyorlar. Hatta takip ettiklerini söylüyorlar. Bu şekilde bana ulaşan firmalar bile var. Hep dile getiriyorum. Görüştüğüm firmalara sitemizde aktif olmalarını söylüyorum. Ama vakit ve imkanları kimisininde el vermiyor sanırım. Yani bazı büyük firma sahipleri işten güçten bakamıyorlar. Elemanlarıda görevlendirseler onlarda bir girip çıkıyorlar. Hâla ülkemizde yurt dışındaki firmalardaki gibi sosyal ağlardan, internetten ve pazarlamadan sorumlu nitelikli eleman bulunmaması önemli etkinlerden birisi. Firma elemanları bu konulara önem vermiyor. Aynı şekilde bazı firmalarda. Yurt dışında sırf bu alanlarda firmayı aktif tutan elemanlar görevlendiriyorlar. Ülkemiz daha bu konuma gelemedi. Çoğu firma bu son çıkan ticaret kanunu ile internet sitesine kavuştu. Yani bizde de aktif firmalar olacak. Ama daha zaman var diye düşünüyorum. Az çok sitemizi tanımaya başladılar. Zamanla onlarda öneminin farkına varıp, sitemize gereken ilgiyi göstereceklerdir. Bunun olabilmesi için bizimde aramıza gelen firmalara yapıcı eleştiri ve tavsiyelerde bulunmamız gerek. Ürünlerini kullanan veya kullanmayı düşünen kişilerin bu ürünler hakkında tecrübe ve fikirlerini paylaşması, ürünler hakkında detaylı bilgi istemesi gerek. Eğer ürünü iyileştirme anlamında yapılabilecek şeyler varsa, bunlarıda dile getirmeleri gerek. Sadece fiyat veya gerekli traktörü sormak gereksiz bir yorum kalabalığı yapıyor. Bunu zaten bir firmanın bayisinide gidip sorabiliriz. O yüzden daha yaratıcı sorular sormamız gerek düşünüyorum. Ayrıca yeni bir ürün alan bir üyemizin aldığı ürün hakkında bilgi veren, eksiklerini anlatan, üzerinde yapılabilecek yenilikleride anlatan konular açması daha ilgi çekici olabilir. Hatta fotoğraf ve vidyolar ilede desteklenebilir diye düşünüyorum... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
Firma Temsilcilerinin Bir Görünüp Sonra Kaybolması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt