PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
Firma Temsilcilerinin Bir Görünüp Sonra Kaybolması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EROL AKGÜN" data-source="post: 865098" data-attributes="member: 49570"><p><strong>Ynt: Firma Temsilcilerinin Bir Görünüp Sonra Kaybolması</strong></p><p></p><p>gökhan kardeşim çok güzel bir konu açmış . kalbine ve eline sağlık yazılanları baştan sona büyük bir dikkatle okudum . katılan arkadaşların yorumlarıda çok güzel . amma velakin belli başlı arkadaşlardan başka konuya katılan ve fikir üreten fazla katılımcı yok . ( genelde aynı kişiler .yılmaz kardeş , Yusuf kardeş ,gökhan kardeş ,gibi birlkaç sayılı arkadaşlar katılıyor. katılımcı çok az . bizim gibi ülkelerde genelde birileri yazar çizer yorum yapar ,konuları sürekli takip eder , geliştirir , diğer kesimlerde sonradan meyvesini toplamak ister . ) bu durumu Kabul etsekte etmesekte malesef durum böyle . bende zaman zaman konuşara katılıp yorum yapmak istiyorum fakat çalışma hayatından dolayı foruma bile devamlı giremiyorum . ( aktif olarak çalıştığım için ,(38 .yılımı tamamlamaya uğraşıyorum ) . görebildiğim kadarıyla zaman zaman çok basit konular üzerinde tartışamıyoruz . konuyu hemen kişiselliğe çeviriyoruz .sonrada konu çözülmeden kapanıyor . hatırladığım az bir sure once deutz alan bir arkadaşımın başına gelen olayda tüm trakkklup sorumlu gibi davranarak arkadaşa yardımcı olabilmek için mücadele etti bilgisini paylaştı . sonu mutlu bitti .genel anlamda bizim gibi insanlar hiç yatırım yapmadan hemen meyveyi yemenin peşinde oluyor . firma temsilcilerine çok basit sorular sorarak . alacakları malların fiyatını istiyorlar .kaça olur , veya ne kadar indirimin olacak gibi</p><p> bu örnekler çoğoltılabilir . meseala daha once başımdan geçtiği için yazıyorum . traktör büyütmeye niyetim var alacağım traktörün ( newholland t 6020 ) arka iz genişliği fazla geldiği için çözüm arıyordum . baktım alipaşalı erkan kardeşim konu hakkında bilgili özelden mail attım . oda bana özelden mail attı asten jant adresini Verdi , bende gittim üretim yerinde yüz yüze görüştüm . çok güzel karşıladılar alipaşalı erkan kardeşide tanıyorlarmış . kono hakkında her türlü desteği sağlayacaklarını gerekise köye kadar gelerek yardımcı olabiliriz dediler . beni çok mutlu etti trakklupte bir kardeişmizin beni yönlendirmesi , firma yetkilisinin benimle ilgilenmesi istediğiniz ölçülerde iz genişliğini ayarlayabileceklerini garanti ettiler . ve ben fiyat dahi sormadan ayrılıyordum ( traktörü alınca geleceğim diyerek ) firma yetkilisi fiyat sormadınız dedi . bende kendisine ben sizinle yüz yüze görüşmek için geldim dedim .pazarlık yapmak için değil dedim . firma yetkilisi giderken tahmini fiyatları bildirdi , konu hakkında bilgileri erkan kardeşime telefonla dönüş yaparak olayı onada anlattım .</p><p> yani firma sahipleri yüz yüze görüşmelerde çok yardımcı oluyorlar . ( telefonla pazarlık olmaz gibi kelimeleri sürekli kulanıyorlar ) . onun için firma yetkililerine çok basit sorular sormadan . imkanımız var ise giderek veya fuarlarda firma yetkililerini bularak konuşabiliriz .</p><p> birde bölgesel fuarlarda bulunan firma yetkilileriyle konular hakkında söyleşiler yapılabilinir diye düşünüyorum . en azından şimdilik .zaten fuarlar genellile ilerleyen zamanlarda firma yetkilileriyle bir panel veya bölgesel toplantılar olabilir .konu başlıkları belirlenir , konular seçilir firmalara gönderilir katılmak isteyenlere yer bildirilir .en azından TRAKKULUP OLARAK buradan başlanabilir diye düşünüyorum . herkeze iyi akşamlar . inşallah uzun olmadı . tüm türkiyenin ve trakklup üyelerinin mübarek ramazan bayramını kutlar , nice bayramlara .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EROL AKGÜN, post: 865098, member: 49570"] [b]Ynt: Firma Temsilcilerinin Bir Görünüp Sonra Kaybolması[/b] gökhan kardeşim çok güzel bir konu açmış . kalbine ve eline sağlık yazılanları baştan sona büyük bir dikkatle okudum . katılan arkadaşların yorumlarıda çok güzel . amma velakin belli başlı arkadaşlardan başka konuya katılan ve fikir üreten fazla katılımcı yok . ( genelde aynı kişiler .yılmaz kardeş , Yusuf kardeş ,gökhan kardeş ,gibi birlkaç sayılı arkadaşlar katılıyor. katılımcı çok az . bizim gibi ülkelerde genelde birileri yazar çizer yorum yapar ,konuları sürekli takip eder , geliştirir , diğer kesimlerde sonradan meyvesini toplamak ister . ) bu durumu Kabul etsekte etmesekte malesef durum böyle . bende zaman zaman konuşara katılıp yorum yapmak istiyorum fakat çalışma hayatından dolayı foruma bile devamlı giremiyorum . ( aktif olarak çalıştığım için ,(38 .yılımı tamamlamaya uğraşıyorum ) . görebildiğim kadarıyla zaman zaman çok basit konular üzerinde tartışamıyoruz . konuyu hemen kişiselliğe çeviriyoruz .sonrada konu çözülmeden kapanıyor . hatırladığım az bir sure once deutz alan bir arkadaşımın başına gelen olayda tüm trakkklup sorumlu gibi davranarak arkadaşa yardımcı olabilmek için mücadele etti bilgisini paylaştı . sonu mutlu bitti .genel anlamda bizim gibi insanlar hiç yatırım yapmadan hemen meyveyi yemenin peşinde oluyor . firma temsilcilerine çok basit sorular sorarak . alacakları malların fiyatını istiyorlar .kaça olur , veya ne kadar indirimin olacak gibi bu örnekler çoğoltılabilir . meseala daha once başımdan geçtiği için yazıyorum . traktör büyütmeye niyetim var alacağım traktörün ( newholland t 6020 ) arka iz genişliği fazla geldiği için çözüm arıyordum . baktım alipaşalı erkan kardeşim konu hakkında bilgili özelden mail attım . oda bana özelden mail attı asten jant adresini Verdi , bende gittim üretim yerinde yüz yüze görüştüm . çok güzel karşıladılar alipaşalı erkan kardeşide tanıyorlarmış . kono hakkında her türlü desteği sağlayacaklarını gerekise köye kadar gelerek yardımcı olabiliriz dediler . beni çok mutlu etti trakklupte bir kardeişmizin beni yönlendirmesi , firma yetkilisinin benimle ilgilenmesi istediğiniz ölçülerde iz genişliğini ayarlayabileceklerini garanti ettiler . ve ben fiyat dahi sormadan ayrılıyordum ( traktörü alınca geleceğim diyerek ) firma yetkilisi fiyat sormadınız dedi . bende kendisine ben sizinle yüz yüze görüşmek için geldim dedim .pazarlık yapmak için değil dedim . firma yetkilisi giderken tahmini fiyatları bildirdi , konu hakkında bilgileri erkan kardeşime telefonla dönüş yaparak olayı onada anlattım . yani firma sahipleri yüz yüze görüşmelerde çok yardımcı oluyorlar . ( telefonla pazarlık olmaz gibi kelimeleri sürekli kulanıyorlar ) . onun için firma yetkililerine çok basit sorular sormadan . imkanımız var ise giderek veya fuarlarda firma yetkililerini bularak konuşabiliriz . birde bölgesel fuarlarda bulunan firma yetkilileriyle konular hakkında söyleşiler yapılabilinir diye düşünüyorum . en azından şimdilik .zaten fuarlar genellile ilerleyen zamanlarda firma yetkilileriyle bir panel veya bölgesel toplantılar olabilir .konu başlıkları belirlenir , konular seçilir firmalara gönderilir katılmak isteyenlere yer bildirilir .en azından TRAKKULUP OLARAK buradan başlanabilir diye düşünüyorum . herkeze iyi akşamlar . inşallah uzun olmadı . tüm türkiyenin ve trakklup üyelerinin mübarek ramazan bayramını kutlar , nice bayramlara . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
Firma Temsilcilerinin Bir Görünüp Sonra Kaybolması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt