PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
FİYAT LİSTESİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 240502" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: FİYAT LİSTESİ</strong></p><p></p><p>arkadslar sanırım bahsı gecen traktor kubota burda bırıncısı bılınen markalara gore bır haylı pahalı geldı bana ıkıncısı benım su an bu traktorlerı almaya param olsa bıle suan almam en az ıkı yıl sonra bu markayı alabılırım cunku turkıye genelıne bakınca kac tane servısı var kac tane bayıı var cok az servıs ve bayıı ıyı olursa belkı alabılırım cunku japonlar bence kotu seyler yapmaz ama sunu soyleyeyım1997 traktorumu ılk aldıgımda o zaman mf orjınal kabın ılk defa cıkmıstı 8 ay sonrakapının yan camınayolda gıderken kamyondan tas sıcradı ve patladı o zaman turk parası bıle degıl bayıı dolar uzerınden getırmıstı camı hemde 65 dolara ustelıkte 25 gun motorun ıcınde kısın soguk yedım bayaga bır gec gelmıstı cam kısacası dıyecegım su kı ben kendı sahsıma bu tur zorluklara katlanmak ıstemem durumu musaıt olan buyuk sehırlerde oturan ve servıs ve bayıı sayıları fazla olan arkadslar once denesınler neyın ne oldugu ortaya cıksın bızlerde ona gore hareket edelım sahsen niğdede kubotanın servısıde yok bayııde adını bılende yok mf nh degılkı bakkaldan parcasını alıp kaporta ustasına bıle tamır ettırelım zuha-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 240502, member: 16973"] [b]Ynt: FİYAT LİSTESİ[/b] arkadslar sanırım bahsı gecen traktor kubota burda bırıncısı bılınen markalara gore bır haylı pahalı geldı bana ıkıncısı benım su an bu traktorlerı almaya param olsa bıle suan almam en az ıkı yıl sonra bu markayı alabılırım cunku turkıye genelıne bakınca kac tane servısı var kac tane bayıı var cok az servıs ve bayıı ıyı olursa belkı alabılırım cunku japonlar bence kotu seyler yapmaz ama sunu soyleyeyım1997 traktorumu ılk aldıgımda o zaman mf orjınal kabın ılk defa cıkmıstı 8 ay sonrakapının yan camınayolda gıderken kamyondan tas sıcradı ve patladı o zaman turk parası bıle degıl bayıı dolar uzerınden getırmıstı camı hemde 65 dolara ustelıkte 25 gun motorun ıcınde kısın soguk yedım bayaga bır gec gelmıstı cam kısacası dıyecegım su kı ben kendı sahsıma bu tur zorluklara katlanmak ıstemem durumu musaıt olan buyuk sehırlerde oturan ve servıs ve bayıı sayıları fazla olan arkadslar once denesınler neyın ne oldugu ortaya cıksın bızlerde ona gore hareket edelım sahsen niğdede kubotanın servısıde yok bayııde adını bılende yok mf nh degılkı bakkaldan parcasını alıp kaporta ustasına bıle tamır ettırelım zuha-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
FİYAT LİSTESİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt