PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="oktay11" data-source="post: 282482" data-attributes="member: 26029"><p>Merhaba Arkadaşlar,</p><p></p><p>Süt üretmek amacıyla bir fizibilite çalışması yapıyorum. 25- 30 dekarlık bir alanda inekler için gerekli olan yemi üretmeyi düşünüyorum. Bu amaçla aşağıdaki araç ve ekipmanları almayı planlıyorum. Bu araçların sıfır fiyatlarının ne olduğu hakkında bilgi verir misiniz ? </p><p>Bir de ilk yatırım maliyetini düşürmek amacıyla bunların ikinci ellerini alsam sizce nasıl olur ? </p><p>Ya da en azından bunların bir kısmını en azından ilk 2 yıl köylülerden kiralayabilir miyim ? </p><p>Son sorum ise 25-30 dönük yem bitkisi üreten bir süt işletmesi (25-50 ineklik) için bir traktörün aylık mazot ve bakım giderini iletebilir misiniz ?</p><p>Bursa, Balıkesir, Sakarya ve Hatay illerinde süt inekçiliği ya da yem bitkisi üreten arkadaşlar varsa ve danışmanlık anlamında yardım ederlerse sevinirim.</p><p></p><p>Şimdiden teşekkürler</p><p>Oktay11</p><p></p><p></p><p>Traktör (130 HP)</p><p>Römork (2 adet)</p><p>Gübre Römorku</p><p>iki Ataşmanlı Silaj Mak.</p><p>Süt Soğutma Tankı (3 ton)</p><p>Yem Karma Dağıtma</p><p>Hayvan Kaşıma</p><p>Balya Makinası</p><p>Süt Sağım</p><p>Süt Depolama</p><p>Çizel Pulluk</p><p>Rototiller</p><p>Havalı Mibzer</p><p>Ara Çapa</p><p>Ön Kepçe</p><p>Komple Değirmen</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oktay11, post: 282482, member: 26029"] Merhaba Arkadaşlar, Süt üretmek amacıyla bir fizibilite çalışması yapıyorum. 25- 30 dekarlık bir alanda inekler için gerekli olan yemi üretmeyi düşünüyorum. Bu amaçla aşağıdaki araç ve ekipmanları almayı planlıyorum. Bu araçların sıfır fiyatlarının ne olduğu hakkında bilgi verir misiniz ? Bir de ilk yatırım maliyetini düşürmek amacıyla bunların ikinci ellerini alsam sizce nasıl olur ? Ya da en azından bunların bir kısmını en azından ilk 2 yıl köylülerden kiralayabilir miyim ? Son sorum ise 25-30 dönük yem bitkisi üreten bir süt işletmesi (25-50 ineklik) için bir traktörün aylık mazot ve bakım giderini iletebilir misiniz ? Bursa, Balıkesir, Sakarya ve Hatay illerinde süt inekçiliği ya da yem bitkisi üreten arkadaşlar varsa ve danışmanlık anlamında yardım ederlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler Oktay11 Traktör (130 HP) Römork (2 adet) Gübre Römorku iki Ataşmanlı Silaj Mak. Süt Soğutma Tankı (3 ton) Yem Karma Dağıtma Hayvan Kaşıma Balya Makinası Süt Sağım Süt Depolama Çizel Pulluk Rototiller Havalı Mibzer Ara Çapa Ön Kepçe Komple Değirmen [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt