PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 283465" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi</strong></p><p></p><p>2. el traktör mantıklı ama bu işe girer isen hayvanların yem ihtiyacını karşılamayı düşündüğün</p><p>tarla işlerini yapmaz isen daha karlı olur. çünkü hayvan bakımı ile çiftçilik ap ayrı bir konu </p><p>hacimet arkadaşımızın dediği gibi düşündüğün bu tarla bitkisi ürününü yetiştirmen için alacağın bu ekipman</p><p>ile enaz 100 dönüm yer ekmen lazım ki bu ekipmana verdiğin paranın karşılığı çıksın</p><p>100 dönüm su altındaki tarlayı satın laman gerekir oda pağalı ve hayvanların bakımını yapacak olan</p><p>kişi tarla işlerinle pek uğraşamaz. bu yıl silaj ın çiftlik teslim fitatı ton başı 125-130 TL </p><p>bu işe başlae iken ilk kural çiftliğin yapılacağı arazi,kaliteli hayvan, iyi bir bakıcı 2. el 90-100 hp traktör</p><p>yem karma makinası, ön yükleyici diğer işler için pek acele etme derim bu düşündüklerini</p><p>zamana bıraksan daha uygun olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 283465, member: 18947"] [b]Ynt: Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi[/b] 2. el traktör mantıklı ama bu işe girer isen hayvanların yem ihtiyacını karşılamayı düşündüğün tarla işlerini yapmaz isen daha karlı olur. çünkü hayvan bakımı ile çiftçilik ap ayrı bir konu hacimet arkadaşımızın dediği gibi düşündüğün bu tarla bitkisi ürününü yetiştirmen için alacağın bu ekipman ile enaz 100 dönüm yer ekmen lazım ki bu ekipmana verdiğin paranın karşılığı çıksın 100 dönüm su altındaki tarlayı satın laman gerekir oda pağalı ve hayvanların bakımını yapacak olan kişi tarla işlerinle pek uğraşamaz. bu yıl silaj ın çiftlik teslim fitatı ton başı 125-130 TL bu işe başlae iken ilk kural çiftliğin yapılacağı arazi,kaliteli hayvan, iyi bir bakıcı 2. el 90-100 hp traktör yem karma makinası, ön yükleyici diğer işler için pek acele etme derim bu düşündüklerini zamana bıraksan daha uygun olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt