PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="oktay11" data-source="post: 283553" data-attributes="member: 26029"><p><strong>Ynt: Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi</strong></p><p></p><p>Merhaba Hacimmet,</p><p>Hayvancılık yapan birisi ile tanışmak çok iyi oldu. Gerek senin gerekse Bartu arkadaşın verdiği bilgiler benim için çok değerli.</p><p>55-65 HP lik bir traktörün yeterli olacğını söylüyorsun. Bundan emin misin ? Çünkü bazı iki ataşmanlı silaj makinalarına bakıyorum, üretici firmalar en az 100 hp traktöre gerek var diye not düşmüşler. İşin içinde olan birisi olarakta sen 55-65 HP yeter diyorsun. Kafam iyice karıştı. Acaba benim almayı düşündüğüm silaj makinası benim ihtiyacımdan fazla mı diye düşünmeye başladım şimdi.</p><p></p><p>Bir de senin hangi tür ineklerin var ? Ne kadar süt verimi alıyorsun ? </p><p></p><p>Ben sertifikalı Holstein tipi inek almayı düşünüyorum. Hesaplarımı, bu inekten 305 gün boyunca günde 25 Litre süt alacağımı düşünerek yaptım. Piyasa da 6.000 TL civarında satılıyor. Fakat, ben bir kooperatif aracılığı ile Macaristan ' dan ithal etmeyi düşünüyorum.</p><p></p><p>Bir sorum da sütlerin pazarlaması ile ilgili. Aldığın sütü satmada bir sorun yaşıyor musun ? Fiyatı ne kadar ? Ben yine hesaplamalarımı yaparken biraz ihtiyatlı davrandığımı düşünerek 0,65 TL olarak alıyorum litre fiyatını..</p><p></p><p>Cevaplar için şimdiden teşekkürler</p><p></p><p>Oktay11</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oktay11, post: 283553, member: 26029"] [b]Ynt: Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi[/b] Merhaba Hacimmet, Hayvancılık yapan birisi ile tanışmak çok iyi oldu. Gerek senin gerekse Bartu arkadaşın verdiği bilgiler benim için çok değerli. 55-65 HP lik bir traktörün yeterli olacğını söylüyorsun. Bundan emin misin ? Çünkü bazı iki ataşmanlı silaj makinalarına bakıyorum, üretici firmalar en az 100 hp traktöre gerek var diye not düşmüşler. İşin içinde olan birisi olarakta sen 55-65 HP yeter diyorsun. Kafam iyice karıştı. Acaba benim almayı düşündüğüm silaj makinası benim ihtiyacımdan fazla mı diye düşünmeye başladım şimdi. Bir de senin hangi tür ineklerin var ? Ne kadar süt verimi alıyorsun ? Ben sertifikalı Holstein tipi inek almayı düşünüyorum. Hesaplarımı, bu inekten 305 gün boyunca günde 25 Litre süt alacağımı düşünerek yaptım. Piyasa da 6.000 TL civarında satılıyor. Fakat, ben bir kooperatif aracılığı ile Macaristan ' dan ithal etmeyi düşünüyorum. Bir sorum da sütlerin pazarlaması ile ilgili. Aldığın sütü satmada bir sorun yaşıyor musun ? Fiyatı ne kadar ? Ben yine hesaplamalarımı yaparken biraz ihtiyatlı davrandığımı düşünerek 0,65 TL olarak alıyorum litre fiyatını.. Cevaplar için şimdiden teşekkürler Oktay11 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt