PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 284532" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi</strong></p><p></p><p>Oktay arkadaşım Hacimet arkadaşımız hayvancılık hakkında çok güzel açıklamada bulunmuş</p><p>sonuçta o hem hayvancılık hemde çiftçilik yapıyor. benim çiftçiliğim fazladır her yıl 50 dönüm </p><p>arpa 40 dönüm fiğ+silaj mısır ekiyorum ve yem bayiisiyim ama hayvancılığa güvenemiyorum</p><p>benim işim çiftçilik ve zahirecilik bu işi babam ile birlikte yapıyoruz babam çoğu tapulu kendi</p><p>tarlamızın yerini bilmez bende yem fiyatlarının pek fiyatını bilmem çünkü ikiside farklı iş.</p><p>seninde düşündüğün hayvancılık ve bu iş için kaba yem üretimi ikiside tamamen farklı bir meslek</p><p>bu iki iş gurubunda sadece traktörü ortak kullanabilirsin.Hacimet arkadaşımızında dediği gibi</p><p>bu işe gireriken ilk önce işletmenin yapısı, dürüst hayvan bakıcısı, kaliteli hayvanlar ve bu hayvancılıkta</p><p>devletten alacağın düve, süt, buzağı desteklerinin takibini sürecek muhasebeci yada kendin.</p><p>sen ilk önce bu işleri rayına oturtabilir isen gerikalan işler zaten kendiliğinden gelir.</p><p>şimdiden hayırlısı olsun. paylaşımlarının devamınıda unutma.............</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 284532, member: 18947"] [b]Ynt: Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi[/b] Oktay arkadaşım Hacimet arkadaşımız hayvancılık hakkında çok güzel açıklamada bulunmuş sonuçta o hem hayvancılık hemde çiftçilik yapıyor. benim çiftçiliğim fazladır her yıl 50 dönüm arpa 40 dönüm fiğ+silaj mısır ekiyorum ve yem bayiisiyim ama hayvancılığa güvenemiyorum benim işim çiftçilik ve zahirecilik bu işi babam ile birlikte yapıyoruz babam çoğu tapulu kendi tarlamızın yerini bilmez bende yem fiyatlarının pek fiyatını bilmem çünkü ikiside farklı iş. seninde düşündüğün hayvancılık ve bu iş için kaba yem üretimi ikiside tamamen farklı bir meslek bu iki iş gurubunda sadece traktörü ortak kullanabilirsin.Hacimet arkadaşımızında dediği gibi bu işe gireriken ilk önce işletmenin yapısı, dürüst hayvan bakıcısı, kaliteli hayvanlar ve bu hayvancılıkta devletten alacağın düve, süt, buzağı desteklerinin takibini sürecek muhasebeci yada kendin. sen ilk önce bu işleri rayına oturtabilir isen gerikalan işler zaten kendiliğinden gelir. şimdiden hayırlısı olsun. paylaşımlarının devamınıda unutma............. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt