PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 284976" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi</strong></p><p></p><p>Çalışmalar gayet kapsamlı,hatta fazlaysıyla.Yaş olarak benden daha büyüksünüz,ben de bir 8-10 senedir bu işlerin içinde büyüdüm.Birkaç fikir vermek isterim size.Sondan başlarsak hayvancılıkta en büyük problemlerden biri işçi problemidir.İşçi azdır,yabancı çalışana rağbet yerliye göre daha fazla olur.Ancak burda da devamlılık sorunu çıakr,ayrıca getireceğiniz yabancı işçiye işi öğretmek zorunda kalırsınız.Her zaman için işçiden fazla şey bilmek gerekir.Dürüst çalışan işçi tabi ki bulunur ancak bilgi olarak o size bağımlı olursa daha az sıkıntı yaşarsınız.Anladığım kadarıyla tarıma ve çiftçiliği iş olarak yapanlardan değil de biraz da hevesli ve yapmak isteyenlerdensiniz.Benim size tavsiye bu denli bir yatırım için iyi düşünmeniz.Gerekli tüm ayrıntıları düşünmüşsünüz ama,üretim kısmı ve hayvan bakımı kısmı düşünüldüğü kadar basit olmuyor.Eğer dediğim gibi sürekli olarak çiftçilik yapan biri değilseniz,çevrenizde çiftçilik yapanlardan yarım almanızı hatta ortaklık yoluna gitmenizi tavsiye ederim.Fizibilitede en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş ama atlanan önemli bir nokta aslında en basiti.Türkiyedeki yem,hammadde ve hayvancılıktaki dalgalı seyir.Eğer birşeyler ucu ucuna yetiyorsa risk büyük demektir sıfırdan başlayan bir işletme için.Yine de azimle birşeyler yapmaya çalıştığınız belli.Allah yardımcınız olsun utandırmasın.Umarım istediğiniz şekilde bir işletme kurup başarılı olursunuz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 284976, member: 110"] [b]Ynt: Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi[/b] Çalışmalar gayet kapsamlı,hatta fazlaysıyla.Yaş olarak benden daha büyüksünüz,ben de bir 8-10 senedir bu işlerin içinde büyüdüm.Birkaç fikir vermek isterim size.Sondan başlarsak hayvancılıkta en büyük problemlerden biri işçi problemidir.İşçi azdır,yabancı çalışana rağbet yerliye göre daha fazla olur.Ancak burda da devamlılık sorunu çıakr,ayrıca getireceğiniz yabancı işçiye işi öğretmek zorunda kalırsınız.Her zaman için işçiden fazla şey bilmek gerekir.Dürüst çalışan işçi tabi ki bulunur ancak bilgi olarak o size bağımlı olursa daha az sıkıntı yaşarsınız.Anladığım kadarıyla tarıma ve çiftçiliği iş olarak yapanlardan değil de biraz da hevesli ve yapmak isteyenlerdensiniz.Benim size tavsiye bu denli bir yatırım için iyi düşünmeniz.Gerekli tüm ayrıntıları düşünmüşsünüz ama,üretim kısmı ve hayvan bakımı kısmı düşünüldüğü kadar basit olmuyor.Eğer dediğim gibi sürekli olarak çiftçilik yapan biri değilseniz,çevrenizde çiftçilik yapanlardan yarım almanızı hatta ortaklık yoluna gitmenizi tavsiye ederim.Fizibilitede en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş ama atlanan önemli bir nokta aslında en basiti.Türkiyedeki yem,hammadde ve hayvancılıktaki dalgalı seyir.Eğer birşeyler ucu ucuna yetiyorsa risk büyük demektir sıfırdan başlayan bir işletme için.Yine de azimle birşeyler yapmaya çalıştığınız belli.Allah yardımcınız olsun utandırmasın.Umarım istediğiniz şekilde bir işletme kurup başarılı olursunuz... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Fizibilite Çalışması için Yardım Talebi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt