PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Flash Haber!Kayseri'de Seri Katil Dehşeti, 5 Çobanı Öldürüp Koyunları Çaldılar..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DeHLiZ" data-source="post: 969251" data-attributes="member: 47215"><p><strong>Ynt: Flash Haber!Kayseri'de Seri Katil Dehşeti, 5 Çobanı Öldürüp Koyunları Çaldılar..</strong></p><p></p><p>Kimse ihtiyaçtan 100 hayvan çalmaz. Bu ülkede 1 ekmek çalan çocuğa kaç sene verdiler, böylesine vermiyorlar. Sistem baştan yanlış olunca ne yapsan boş. </p><p></p><p>3 yIl önce muayenehaneyi yeni açtığımda bir yerde nöbet tutuyordum aynı zamanda. Benim olmadığım günlerde nöbet tutan bir hekim arkadaş vardı. Adam 45 yaşlarında, evli çocuklu biri. Fatih ' te önceden muayenehanesi varmış, evi de ordaymış. Nöbet tutmaya başlamadan bir kaç ay önce evine hırsız girmiş, balkonda yakalamış hırsızı, sonra da bir güzel dövmüş polise teslim etmiş. Dövmüş dövmesine de tehditlerin ardı arkası kesilmemiş. Ölümle tehdit etmişler, karısını çocuğunu tehdit etmişler, muayenehanesini bile bulmuşlar. Adamcağız muayenehaneyi kapatmış, evini de taşımış.</p><p></p><p>Yahu aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, ülkede polis değil mafya hüküm sürüyor. AdamlarI tutup dövelim desek çeteler hepsi, daha çok gelip başa bela olurlar. Ülke bitmiş....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DeHLiZ, post: 969251, member: 47215"] [b]Ynt: Flash Haber!Kayseri'de Seri Katil Dehşeti, 5 Çobanı Öldürüp Koyunları Çaldılar..[/b] Kimse ihtiyaçtan 100 hayvan çalmaz. Bu ülkede 1 ekmek çalan çocuğa kaç sene verdiler, böylesine vermiyorlar. Sistem baştan yanlış olunca ne yapsan boş. 3 yIl önce muayenehaneyi yeni açtığımda bir yerde nöbet tutuyordum aynı zamanda. Benim olmadığım günlerde nöbet tutan bir hekim arkadaş vardı. Adam 45 yaşlarında, evli çocuklu biri. Fatih ' te önceden muayenehanesi varmış, evi de ordaymış. Nöbet tutmaya başlamadan bir kaç ay önce evine hırsız girmiş, balkonda yakalamış hırsızı, sonra da bir güzel dövmüş polise teslim etmiş. Dövmüş dövmesine de tehditlerin ardı arkası kesilmemiş. Ölümle tehdit etmişler, karısını çocuğunu tehdit etmişler, muayenehanesini bile bulmuşlar. Adamcağız muayenehaneyi kapatmış, evini de taşımış. Yahu aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, ülkede polis değil mafya hüküm sürüyor. AdamlarI tutup dövelim desek çeteler hepsi, daha çok gelip başa bela olurlar. Ülke bitmiş.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Flash Haber!Kayseri'de Seri Katil Dehşeti, 5 Çobanı Öldürüp Koyunları Çaldılar..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt